speltips tipsmedoss kamil

Speltips Danmark – Serbien 25/6: Rakt spel från München

Förutsättningarna bättre för Danmark här inför efter en säkrad pinne mot England, krysset räcker högst troligt här, Serbien måste samtidigt vinna. Passar nog Danmark bra.

RYGGA DANMARK TILL 2.25 HOS BETWAY – 500 KR BONUS

Twitter Facebook

Danmark med en högst oväntad pinne mot England här i omgång 2 och den räddar situationen något här efter poängtappet mot Slovenien i premiärrundan, ett slarvigt där för Danmarks del får vi slå fast i och med att avancemanget nu hade varit säkrat om de nu hade stått emot Slovenien och Janza där efter Eriksens 1-0-mål.

Däremot har man alltså fortsatt allt i sina egna händer detta Danmark och här därför drömläge till att faktiskt avancera vidare, de tar sig högst troligt även vidare vid ett kryss på tisdag och det är tacksamma förutsättningar när Serbien måste vinna. Stor fördel i att kunna spela på ett resultat såklart och just den detaljen tänker vi till och med talar för att Danmark vinner till slut, det är Serbien som kommer behöva ta risker och gå för det och Danmark kan ligga lågt och ställa om, vilket alltid är enklare än motsatsen.

Så vi gillar värdet till vänster här och tycker Danmark till allt över 2.10x är värd en slant, Serbien vet vi har haft stora problem här under inledningen och någonstans så tycker vi det hela är tydligt, att två av deras bästa spelare har blivit sämre efter att ha tillbringat ett år i Saudiarabien. Här tänker vi givetvis på Sergej Milinković-Savić och Mitrovic, men även Tadic ska nämnas som redan lämnades utanför en elva i premiären. Sergej Milinković-Savić var utanför elvan mot Slovenien här senast och det säger en del, att de inte riktigt är på sin topp längre och det har såklart tränaren Stojković sett på träningarna. Serbien inte alls samma toppade landslag som bara för ett, två år sedan i vår värld och Danmark därför det bättre kollektivet här som lär springa betydligt mer. Det fäller avgörandet här på tisdag.

Oddsboost inför Danmark – Serbien 💥 Rygga Danmark till 10.0x insatsen hos speljätten Snabbare! LÄS MER HÄR

Danmark till 2.25x hos Betway

Inga nya skador eller avstängningar här för Danmark sen England-fighten utan Delaney är tillbaka från sjukdom och tränar efter att ha missat just det mötet. Det innebär att vi lär få se samma elva här på tisdag som senast, dvs. följande gubbar; 
Schmeichel; Andersen, Christensen, Vestergaard; Bah, Hojbjerg, Hjulmand, Maehle; Eriksen; Hojlund, Wind

För Serbiens del är det en aning mer oklart i och med bytena Stojkovic gjorde senast och efter en ny svag insats så kan det därför komma att bli lite ändringar. Just nu lutar det mesta dock åt att följande manskap ställs fram från start;
Rajkovic; Veljkovic, Pavlovic, Milenkovic; Zivkovic, Ilic, Lukic, Mladenovic; Tadic, Milinkovic-Savic; Mitrovic

Vlahovic på en bänk alltså och det är nog rätt i och med hur offensiven sett ut i det här Serbien men här kommer vi samtidigt inte från att Stojković fortsatt ser ut att experimentera i de offensiva leden. I vår värld är det allt annat än positivt framme i omgång 3 och att han ännu inte har hittat rätt här är ju knappt ett styrkebesked. Danmark betydligt mer trygga sett till den aspekten.

Danmark till 2.25x insatsen hos Betway därför värd en liten slant härifrån München.

RYGGA DANMARK TILL 2.25 HOS BETWAY – 500 KR BONUS

JUST NU: 1000 SEK gratisspel hos Unibet 

Unibet har boostat sitt välkomsterbjudande i samband med EM 2024 i Tyskland!
Hämta din gratisspel här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.25
Bolag: Betway (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: