speltips tipsmedoss kamil

Speltips Athletic Bilbao – Alaves 16/1: Copa del Rey

Åttondelsfinal här mellan Athletic Bilbao och Alaves i Copa del Rey. Skillnaden stor – vi räknar med att Bilbao vinner tryggt. 

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD 

Twitter Facebook

Athletic Bilbao med en minst sagt otroligt fin säsong så här långt får vi slå fast här under Valverde, som på alla sätt och vis lyckats få igång det här bygget nu och där han uppenbarligen haft något fint på gång, men där det först nu verkligen är tydligt att pusselbitarna har fallit på plats. Vi hittar det här gänget på en tredjeplats i La Liga-tabellen just nu, Barca har förvisso matchen mindre spelad men man är alltså före Atletico Madrid och har en bättre målskillnad än Barca och det är en otrolig utveckling får vi därmed slå fast.

Bilbao där uppe i tabellen, det var onekligen längesedan vi fick se det och det är bara att konstatera att det är kul för La Liga, här på tisdag är det däremot Copa del Rey som gäller, men vi har inga som helst anledningar att tro att Bilbao ska tappa kraftigt i och med det här miljöombytet. Vi alla som följt spansk fotboll är väl medvetna om att Bilbao prioriterar cupspelet högt och de är ofta med hela vägen in dessutom, vi tänker därför att de bör vinna det här mötet av bara farten då de dessutom lirar hemma.

För här hemma är det inte många lag som lyckats stå emot Bilbao den här säsongen, de är La Ligas andra starkaste lag sett till den tabellen och de har dessutom gjort hela 27(!) mål. En otrolig siffra. På 11 matcher! Det är man bäst med i hela serien och det säger en del om deras utveckling i offensiven, Valverde har lyckats vrida upp saker och ting ordentligt och i princip alla offensiva lirare lirare just nu sin bästa fotboll. Och i och med att vi har en åttondelsfinal att göra med här, där singelmöten som bekant gäller, så talar alltså allt för att Valverde ställer fram ett riktigt starkt lag här, bästa möjliga till och med och då ska man bara besegra det här Alaves, som är det klart sämre laget här.

Bilbao vinner mot noll

Inaki Williams saknas här för Bilbaos del på tisdag och han kommer även att missa spel ett litet tag framöver då han representerar Ghana i afrikanska mästerskapen. Utöver honom missar även Dani Garcia det här mötet och Inigo Ruiz de Galarreta likaså, inga större avbräck trots allt då man har en Herrera tillgänglig här nu och offensiven mår som sagt riktigt jäkla bra och därmed utgår vi från att man klarar sig fint utan Williams här.

Alaves kommer till spel utan Abqar och Owono här på grund av afrikanska mästerskapen och Sedlar är out sedan tidigare, på grund av skada.

Med det sagt så finns alltså alla anledningar att tro att Bilbao vinner det här mötet tryggt, skillnaden är enorm då 21 poäng skiljer lagen åt till vardags i La Liga och formen på detta Bilbao är dessutom otroligt bra. De jagar sin sjätte raka vinst här på tisdag och är obesegrade sedan den 22 oktober 2023, därför är det heller inte överraskande att värdet inte alls är spännande här på 1×2-marknaden. Utan ett befogat favoritskap alltså, och vi klickar därför istället in 1 & BLGM – Nej här till otroligt fina 2.60x insatsen hos Bethard, superfint värde och det måste utnyttjas då bara ett lag i La Liga har gjort färre mål än Alaves säsongen 23/24, Cadiz. Alaves har dessutom bara gjort åtta mål på bortaplan den här säsongen, på elva matcher. 2-0?

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1 & BLGM – Nej
Odds: 2.60
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: