europatipset tips

Europatipset 14/1: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher (Jackpot)

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 2. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 14:59. 3 miljoner kr i jackpot!

✅ STOR LISTA! Marknadens bästa oddsbonusar i januari månad – hämta din bonus här

Twitter Facebook

Europatipset med ett flertal härliga fotbollsmatcher här under söndagen, Man United – Spurs som match nummer ett och så har vi även Everton – Villa på menyn där vi jobbar hemmavinsten när gästerna streckas högt. Dessutom Milan – Roma, Porto – Braga och så jobbar vi ner 2 fighter från afrikanska mästerskapen – Ghana och Nigeria i fokus där. Vi kör väl! Vårt spelförslag följt av en stor analys i vanlig ordning här nedanför! Jackpot! Stort lycka till här nu.

2. Veckans drag: 1X
7. Veckans bank: PSG

13. Veckans skräll: X

europatipset vecka 2 spelförslag

TILL EUROPATIPSET

1. Manchester United – Tottenham, 1 2

Vidöppet här på Old Trafford i och med hemmaplansfördelen till vänster, oklar status på United här och Spurs trivs bättre hemma. Dessutom är Son som bekant out här, men vi kör trots det gaffeln – svårt att blunda för Spurs goda form.

2. Everton – Aston Villa, 1X

Fint läge att faktiskt börja strecka från vänster här, Villa vet vi trivs betydligt bättre på Villa Park och Everton är bra. De har en vinst i sig här, det råder det inga som helst tvivel om. Vi kör 1X och jobbar in ettan här till under 25%.

3. Milan – Roma, 1

En spik vi tycker om här då Milan sett bättre ut här på slutet, är det bättre laget här och bör kunna vinna över 90 minuter. Inga procent som stuckit iväg här heller utan en spik vi jobbar in till 55%. Fullt rimligt och det bästa alternativet.

4. Fiorentina – Udinese, 1X

Fiorentina närmar sig snabbt 80% här hemma mot ett Udinese som spelat oavgjort 11 gånger den här säsongen, 11 kryss alltså på 19 omgångar och vi måste därför bara plocka med krysset. Otrolig möjlighet här. 1X!

5. Cagliari – Bologna, X2

Solida och pålitliga det här Bologna som har en av seriens allra bästa försvar, superjämna dessutom och därför utgår vi även från bortavinsten men samtidigt är krysset nästintill minst lika givet. Spelar ofta jämnt Bologna och öser inte in mål. X2 heltäckande däremot.

6. Cadiz – Valencia, 1X2

Cadiz till runt 17% här i skrivande stund och det är en stor möjlighet, stor, stor trots att Valencia vunnit ett par matcher här på slutet. Valencia utanför Mestalla är ett sämre lag och Cadiz har dessutom plockat poäng i sju av nio hemmamatcher. En no-brainer att börja strecka på från vänster – vi kör däremot alla tecken.

7. Lens – PSG, 2

Rimligt med runt 75% på PSG här trots allt, vi fäller hellre andra giganter i och med vilken garanti PSG faktiskt har varit här på slutet. Formen är bra, de toppar Ligue 1 och Lens dagsform pekar dessutom neråt.

8. Le Havre – Lyon, X2

Lyon har vaknat till liv nu och spelar en betydligt bättre fotboll, absolut viktigast är att man fått försvaret på plats och här inför söndagen har man nu hållit nollan intakt i fyra raka matcher. En otrolig utveckling sett till hur man sett ut under hösten, X2 sitter tryggt här bara Lyon fortsätter på det inslagna spåret.

9. Bochum – Werder Bremen, 1X

Werder Bremen har inte alls vunnit många fotbollsmatcher här under de senaste veckorna och därför bara rimligt att börja strecka på från vänster här, hemmaplansfördelen väger tungt och den bör kunna spela en avgörande roll här. 1X känns mycket bra – Bochum har bara förlorat en hemmamatch den här säsongen.

10. Mönchengladbach – Stuttgart, X2

Stuttgart till runt 55% här och det är en rimlig streckfördelning, fin höst i ryggen och mycket kvalité i offensiven. De är mycket bättre än detta M'gladbach men krysset alltid ett bra komplement när man väljer bortalaget. Kan komma att bli jämnt här.

11. Porto – Braga, 1

Porto streckas högt högt här men någonstans så känns det ändå rätt att spika dem här, vi jobbar andra underdogs istället och Porto brukar vinna just den här fighten. Hemmaplansfördelen väger tungt tungt, den avgör det här.

12. Ghana – Kap Verde, 1

Ghana är det bättre laget här och har betydligt mer kvalité i sin trupp, allt som oftast har vi som bekant att göra med väldigt jämna fighter här i afrikanska och extra mycket så i premiären, men här räknar vi med att Ghanas spets fäller avgörandet till slut. Vi slänger till ett extra tecken i match nummer 13 istället.

13. Nigeria – Ekvatorial Guinea, 1X

Nigeria streckas här till över 80% och det någonstans tvingar med krysset då vi dessutom har att göra med en premiärrunda i afrikanska mästerskapen. Fin möjlighet det här, som sagt väldigt jämna fighter i den här tävlingen, 0-0 i halvtid är absolut ingen omöjlighet här.

TILL EUROPATIPSET

Hämta hem en 100 procentig odds bonus

Du får 1000 kr i välkomstbonus av Bethard. 100% upp till 1000 kr. Endast nya kunder.
HÄMTA BONUS.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming