stryktipsforslag och analys

Stryktipset 4/2: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher (Jackpot!)

Spelförslag till Stryktipset vecka 5. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. 13 miljoner kr i jackpot!

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här

Twitter Facebook

Stryktipset är tillbaka med besked i form av både Premier League-fotboll och en jackpot på 13 miljoner kronor! Perfekta förutsättningar för en minst sagt trevlig lördag och vi fyller på resten av kupongen med fotboll från Championship. 6 från Premier League och 7 från Championship. Hela analysen här nedanför och spelförslaget likaså. Vi säger stort lycka till!

2. Veckans bank: Manchester United
11. Veckans drag: X2

stryktipset tips vecka 5 jackpot

 TILL STRYKTIPSET!

1. Newcastle – West Ham, 1X

West Ham har vunnit tre av sina fyra senaste matcher och Newcastle spelar oavgjort väldigt ofta, krysset är ett givet tecken här när Newcastle streckas till runt 60%. Utgångstecknet såklart ettan.

2. Manchester United – Crystal Palace, 1

Manchester United vinner match efter match och Crystal Palace imponerar inte alls, visst de är inget Bournemouth men de är klart sämre än det här United. Spiken till runt 55% given på Old Trafford. Kommer att stå runt 70-75% närmre lördagen men fortsatt en given spik i vår bok.

3. Wolverhampton – Liverpool, X2

1X hade varit ett spännande val om Wolves var något bättre, men de fortsätter att förlora matcher och föll mot just Liverpool här i hemmaborgen för två veckor sedan. Vi följer strömmen och landar i X2 till slut.

4. Aston Villa – Leicester, 1

10 poäng skiljer ett numer piggt Aston Villa och det här Leicester åt i tabellen inför omgång 21, därför även en otroligt fin lösning här med spiken då den kanske inte ens når upp till 55%. Måste testas i en minst sagt knepig kupong.

5. Brighton – Bournemouth, 1

En otrolig skillnad på alla plan egentligen när Brighton och Bournemouth drabbar samman på lördag, definitionen av kontrast sett till välmående, form och stabilitet. Även kvalité. Vi ser inga som helst anledningar till att slösa tecken här – ettan lär inte ens nå upp till 65%.

6. Brentford – Southampton, 1X

Utgångstecknet blir det mittersta när Brentford och Southampton ställs mot varandra, hemmalaget kryssat väldigt ofta och är ingen vinstgaranti. Southampton har en del självförtroende igen men vi nöjer oss vid 1X. Brentford är bättre.

7. Huddersfield – Queens Park Rangers, 1X2

Vi hade nog inte önskat en helgardering i match nummer 7 i och med den jämna streckfördelningen men det är otroligt svårt att urskilja Huddersfield och QPR i dagsläget. Båda lagen har visat upp en minst sagt tveksam form och det här är därför en vidöppen fight. Vi skippar därför huvudvärken här – 1X2!

8. Hull – Cardiff, 1X

Poäng i mer än hälften av matcherna för Hull här på hemmaplan öppnar upp för nya poäng när ett formsvagt Cardiff tittar förbi på lördag. Cardiff har dessutom 12 raka matcher utan en vinst. Vi hakar på svenska folket och utgår från ettan, krysset åker dock med – Hull ingen garanti.

9. Luton – Stoke, 

Krysset det givna utgångstecknet i match nummer 9, Luton har spelat oavgjort vid 7 olika tillfällen på hemmaplan vilket är flest gånger av alla lag i Championship. Ett singelkryss är dock alldeles för våghalsigt, ettan åker därför med.

10. Millwall – Sunderland, 

27 augusti, 2022. Det var senast Millwall förlorade på hemmaplan i Championship och ettan står under 50% i skrivande stund. Det öppnar upp för spiken här i match nummer 10, Millwall är bra och pålitliga. Ett bra drag.

11. Preston – Bristol City, X2

Vi fäller favoriten Preston vilket känns som det enda logiska valet här i och med streckfördelningen och de sportsliga förutsättningarna. Fint läge. Bara två lag i Championship har plockat färre poäng än Preston på hemmaplan, Bristol är samtidigt obesegrade sedan den 26 december 2022.

12. Reading – Watford, X2

Ytterligare en favorit i fara som vi ser det, Reading har noterats för nio baklängesmål på de tre senaste matcherna och bara vunnit en enstaka fight av de sex senaste. Därför rimligt att tro att topplaget Watford plockar en pinne här åtminstone.

13. Swansea – Birmingham, 1

Ettan till under 50% som det ser ut i dagsläget och när motståndet stavas Birmingham så måste bara spiken testas, de är klart sämre här och har bara fem lag under sig i Championship-tabellen. Vi får heller absolut inte glömma att Birmingham lirar FA Cup-fotboll mitt i veckan med. Swansea är utvilade.

 TILL SVENSKA SPEL!

Hämta hem 100 kr freebet hos Unibet

Unibet bjuder alla nya kunder på 100 kr i form av ett freebet. Utan omsättningskrav.
Gå till Unibet bonus.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming