speltips tipsmedoss kamil

Speltips Manchester United – Crystal Palace 4/2: Hemmalaget vinner

Otrolig form på Manchester United inför lördagens möte mot Crystal Palace. Tappar inte poäng här på Old Trafford.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETINIA!

Twitter Facebook

Manchester United fortsätter att vinna fotbollsmatcher och kommer här närmst från en komfortabel vinst över Nottingham Forest i EFL Cup, 2-0 slutade det mötet och sammanlagt skrevs slutresultatet till 5-0 över två matcher, vilket betyder att Man United slåss på fyra fronter här framöver. De slog Reading med 3-1 på Old Trafford i FA Cupen den 28 januari och Europa League rullar igång den 16 februari där ett dubbelmöte väntar mot FC Barcelona.

Mycket matcher ska alltså betas av under våren och känslan just nu säger att Man United åtminstone fram tills nu mått jättebra av att lira matcher, Erik ten Haag har fått mycket utrymme till att testa på saker och ting och även fastän han numer i princip har en bestämd elva så har han med hjälp av alla dessa tävlingar lyckats bygga upp en slags vinnarkultur. En stämning där United har fått tillbaka lite det vad gamla United stod för, att det bara är en vinst som gäller, i varje match oavsett tävling och förutsättningar.

Därför har alla dessa matcher uppenbarligen gjort United väl och här framöver, finns det väl ändå ingen anledning som helst att tro på något annat. Förrän det åtminstone sker. Och absolut inte här påstår vi, när ett lag av Crystal Palaces kaliber tittar förbi. United tappade förvisso poäng mot Palace så sent som den 18 januari, men det var på Selhurst Park vilket är någonting annat än Old Trafford såklart, här hemma har United vunnit sju av nio matcher och har målskillnaden 17-5 och vi utgår därför från att ett formsvagt Palace stöter på en del problem här på lördag.

Fem raka utan en vinst

Crystal Palace kliver in i lördagens möte med blott 2 poäng av 12 möjliga i de 4 senaste omgångarna i Premier League, två nederlag och två kryss lyder facit och addera därtill att de även åkt ut ur FA Cupen under den aktuella perioden, via ett 2-1-nederlag mot Southampton på hemmaplan. Alltså tre torsk och två kryss på de fem senaste.

Dagsformen talar därför tydligt för United i det här mötet och tittar vi på kvalitén och dessutom var matchen spelas, ja då är det bara att konstatera att det är stor fördel United här inför lördagen. Vi kan därför inte annat än att klicka in de som vinnare här, även fastän Eriksen faktiskt är out. Det är bortsett från det namnet en ordinarie United-elva vi kommer att få se.

Palace får samtidigt klara sig utan Zaha, McArthur och Ferguson. Med det sagt, blir Palace nollade här. De gjorde inga mål här närmst och har bara gjort ett mål på de fyra senaste omgångarna i Premier League. Det, i kombination med Uniteds numer starka defensiv med Varane och Martinez, får oss att kombinera det raka spelet på United, med BLGM – Nej. 2.12 gånger insatsen hos Betinia får vi för detta och det är fint värde. 2-0 United.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETINIA – FÅ 120 KR I FREEBET!

Lås upp en 100-procentig odds bonus

Betfair erbjuder alla nya kunder 1000 SEK i välkomstbonus. 100% upp till 1000 kr.
Hämta din odds bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & BLGM – Nej
Odds: 2.12
Bolag: Betinia (120 kr freebet)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: