speltips tipsmedoss kamil

Speltips Wolves – Burnley 5/12: Öppen tillställning

Wolves 12 senaste fighter sett till alla tävlingar har resulterat i att båda lagen gjort mål, ett Burnley med en 5-0-vinst i bagaget förstärker känslan av att samma mönster kan upprepa sig här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET

Twitter Facebook

Burnley kliver äntligen in i en fight med en vinst i bagaget och det ska bli spännande att se just det Burnley här på Molineux Stadium i och med att de faktiskt har alla anledningar att gå för en ny trea när Wolves agerar värd.

Wolves har förlorat tre av sina fyra senaste matcher och släppt in minst ett mål, i 12(!) raka fighter, det bör kunna ge Burnley lite extra energi här i jakten på en trea, för Wolves de går uppenbarligen att såra. Vi tänker därför även att det raka spelet på Wolves är ointressant till 1.88x hos No Account Bet, snarare målen här som är en fin investeringskälla och där kommer vi även att landa till slut.

För att båda lagen gör mål i det här mötet utgår vi från, Wolves har som sagt ingen jättestabil defensiv utan har noterats för minst två baklängesmål, i fyra av sina fem senaste matcher. Fulham satte exempelvis tre mot dem här den 27 november och det väcker hopp om att vi kommer att få se en underhållande tillställning här. Visst ska vi vara försiktiga med att dra slutsatser från en hemmafight mot Sheffield United, men en sak är åtminstone säker, att Burnley tror på det hela här, den typen av storvinster förändrar såklart förutsättningarna lite i alla fall och vi kan bara tänka oss hur mycket av pressen som faktiskt släppte efter att mål efter mål ramlade in. Betydligt skönare uppladdning inför en fight såklart, och det tror vi resulterar i att Burnley i alla fall gör match av det här på tisdag – minst en balja räknar vi med att få se här från gästernas sida. Om inte fler.

Överspelet!

Wolves kliver in i tisdagens fight med både Neto och Ait-Nouri out här men Jose Sa sägs vara okej och spelklar efter att ha klivit av banan skadad mot Arsenal. Så okej förutsättningar för Wolves här trots allt som vi räknar med fortsätter att göra mål. Speciellt här hemma där de noterats för nio mål på sex matcher. Då ska det även nämnas att Burnley i snitt släpper in 2.00 mål/match.

För Burnleys del är Cullen, Muric och Beyer out här och det innebär att man tvingas till ett byte sett till senast, mittbacken Beyer out här på grund av ett gult kort mot Sheffield och han är därmed avstängd. Även det en detalj som bör kunna tala för mål.

Över 2.5 mål till 1.97x insatsen hos No Account Bet gillar vi därför skarpt här, det raka spelet på Wolves låter vi som sagt gärna bli och räknar med att Burnley har mer energi här och att de dessutom kommer att vara en aning rakare. De kan mycket väl ställa till det för Wolves, men målen främst spännande här då båda de här lagen varit målglada. 8 av Burnleys 9 senaste fighter sett till alla tävlingar har resulterat i fler än två mål, Wolves har löst linan i sex raka fighter. 2-1 åt något håll här?

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.97
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: