speltips tipsmedoss kamil

Speltips Luton – Arsenal 5/12: Premier League rullar

Mitt i veckan omgång här i Premier League där vi jobbar ner mötet mellan Luton och Arsenal. Klar favorit här på förhand och en minst sagt befogad sådan.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET

Twitter Facebook

En trygg vinst får vi beskriva den som här närmst för Arsenal som förvisso släppte in 2-1 till slut, men där man kontrollerade det hela fint fram till dess och det var trots allt ett mål som kom väldigt sent. Manchester City och Spurs kryssade samtidigt och vi slår därmed fast att Arsenal numer har tre pinnar ner till Man City.

Därför ännu en gång en befogad favorit här inför tisdagens fight såklart i detta Arsenal, de ställs mot bottenlaget Luton och även fastän Luton agerar hemmalag, så har vi väldigt svårt att se att de ska kunna åstadkomma allt för mycket här. 9 förluster av 14 möjliga lyder facit och de snittar dessutom mindre än ett mål/match, siffror som får oss att starkt tro på att Arsenal kniper en sjätte raka vinst här och behåller förstaplatsen även efter omgång 15 är färdigspelad.

Luton bör däremot kunna spela jämnt här mot Arsenal inledningsvis, de har bara släppt in åtta mål på sex hemmamatcher den här säsongen och dessutom plockat poäng i hälften av sina matcher på Kenilworth Road. Det finns därför inget utrymme för underskattning här från Arsenals sida utan ett gediget jobb måste göras, vi har att göra med ett mer försiktigt Arsenal i år dessutom och det bör kunna resultera i något liknande som vi fick se när Arsenal ställdes mot Brentford här i sin senaste bortamatch i Premier League. En vinst, men absolut ingen överkörning. 1-0 eller 2-0 ser vi här framför oss på tisdagskvällen.

Kombinationsspel till 2.12x insatsen

Potts, Andersen, Lokonga och Burke missar alla definitivt tisdagens fight här för Lutons del och Woodrow, Nakamba, Doughty, Lockyer och Mengi som alla är osäkra till spel här ser i dagsläget ut att inte hinna tillbaka. Alla sägs däremot vara tillbaka i nästa omgång.

Arsenal har samtidigt åkt på en ny skada här sett till inför Wolves och det är Tomiyasu som sägs missa tisdagens fight, sedan tidigare är Partey, Smith Rowe, Vieira och Timber out.

Ett okej skadeläge för Arsenal inför tisdagen som bör kunna göra jobbet här relativt tryggt alltså, de är helt enkelt för bra i dagsläget för att Luton ska ha allt för mycket att säga till om i offensiv väg och därför kommer hemmalaget bara att fokusera på defensiven. Det är deras enskilt största chans att nå ett resultat här och det tror vi de gör relativt okej i och med hur det sett ut tidigare när bättre lag kommit på besök. Liverpool lyckades bara göra ett mål här och även Spurs, vi säger därför 1-0 eller 2-0 Arsenal och klickar in 2 & under 3.5 mål till finfina 2.12x insatsen hos No Account Bet.

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 2 & under 3.5 mål
Odds: 2.12
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: