speltips tipsmedoss kamil

Speltips West Ham – Wolves 17/12: Vi väljer sida

Speltips, odds och allt inför söndagens möte mellan West Ham och Wolves den 17 december. Avspark vid 15:00.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

West Ham agerar som väntat favorit här inför söndagens fight mot Wolves men värdet är fortsatt superfint till vänster då nya expekt bjussar på en bit över dubbla degen för det raka spelet på hemmalaget. Det tycker vi är jätteintressant här inför mötet på London Stadium.

För West Ham tycker vi tagit tydliga kliv här under november och december månad och bortser vi från fighten mot Fulham som West Ham torskade stort, så är de obesegrade sedan en bra tid tillbaka. Blott ett nederlag sedan den 4 november och dessutom sex vinster av åtta möjliga sedan dess. Det är minst sagt fina siffror och West Ham bör därför rimligtvis även vara kapabla att slå detta Wolves på hemmaplan. Ett Wolves som trots allt haft en del problem på bortaplan här under de senaste veckorna, de har bara vunnit en av sina sju senaste bortamatcher och står totalt sett på fem nederlag av åtta möjliga så här långt i Premier League. Därför har vi alla anledningar att tro att hemmaplansfördelen kan spela en avgörande roll här på söndag.

Även skönt säkerligen för West Ham att ha gått vidare direkt efter storförlusten mot Fulham, de lirade som bekant fotboll här i torsdags där man alltså säkrade gruppvinsten via en 2-0-vinst över Freiburg just här hemma på London Stadium. Även det en detalj vi tror innebär att vi får se ett hemmalag i rytm här på söndag. Sen är det även så att West Ham är det laget i Premier League som faktiskt mår bäst rent truppmässigt just nu, den detaljen ska vi heller inte underskatta här.

Spel till 2.15x insatsen hos nya expekt

Michail Antonio är West Hams enda avbräck här inför söndagen, det sas att han eventuellt kan komma att göra comeback här mot Wolves men nu har Moyes definitivt bekräftat det avbräcket. Utöver honom, som sagt en fullt frisk trupp här för Moyes.

Wolves däremot får fortsatt klara sig utan viktige Neto här, sägs vara tillbaka först den 24 december och sedan tidigare är även Hodge och Jonny out. Lemina kommer högst troligt heller inte spel här efter att ha blivit utbytt skadad här senast mot Nottingham. Ait-Nouri ska dock vara tillbaka, Gary O'Neil konstaterade under fredagen att han har en 75-procentig chans att lira här på söndag.

Ingen Lemina är ett tungt tapp här för Wolves såklart, det är bara att slå fast att det försämrar deras chanser. Känns därför extra bra att faktiskt klicka in West Ham som vinnare till fina 2.15x insatsen hos nya expekt. Superodds i vår bok och spelvärt ner till minst 2.05 här. Missa heller inte att nya expekt har en ny licens, det innebär att alla kan hämta hem upp till 1500 kr freebet av dem här via länken nedanför. Missa inte det! Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.15
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: