speltips tipsmedoss kamil

Speltips Arsenal – Brighton 17/12: Underhållande möte

Brighton med blott en förlust sedan den 21 oktober sett till alla tävlingar, absolut att det här kan bli tufft för Arsenal på söndag. Brighton utmanar här!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETINIA

Twitter Facebook

Arsenal här med en förlust mot Aston Villa i bagaget och där insatserna egentligen inte varit sådär jättebra under de senaste veckorna får vi konstatera, visst borde man ha gjort mål mot Aston Villa i alla fall och stod för en okej första halvlek, men tre insläppta mot Luton där Arsenal var riktigt illa ute är såklart något alarmerande. Uddamålsvinst bara mot Wolves på Emirates Stadium innan dess. Vi slår därmed fast att Arsenal absolut inte lirat på någon toppnivå här på under de senaste veckorna och att klicka in dem här mot Brighton hemma till 1.44x insatsen är därför helt ointressant.

Nu tror vi till slut att Arsenal löser tre pinnar här på söndag men absolut att oddset är några punkter för lågt i alla fall. För nu är det alltså så att Brighton bara förlorat en enstaka fight, sett till alla tävlingar sedan just den 21 oktober och det innebär att de plockat poäng i 10 av sina 11 senaste matcher. Ett jättefint facit får vi väl ändå slå fast? Ett lag som uppenbarligen är svårslagna och gör mycket mål, vi känner därför att de även här bör kunna hota ett Arsenal som inte riktigt kommit upp i nivå här på slutet.

Att båda lagen nätar här på Emirates utgår vi därför från, Brighton har gjort mål i 15(!) raka fighter inför söndagen och har dessutom gjort hela 15 mål på 7 bortamatcher i Premier League. Dessutom trivs de ändå bra här borta med poäng i fyra av sju matcher, målmarknaden här därför också en spännande marknad att investera sina slantar i.

Kombinationsspel!

Arsenal kommer till spel här på söndag utan Vieira, Tomiyasu, Partey, Elneny och Timber, alltså inga nya avbräck eller avstängningar utan man kan fortsatt forma starkaste möjliga lag. Martinelli som varit sjuk här under de senaste dagarna utgår vi finns med här.

För Brightons del är Fati, Estupinan, Lamptey, Enciso, Welbeck och March out och Adam Webster är ett frågetecken och därmed osäker till spel. Ett hanterbart läge för detta Brighton får vi väl slå fast, som haft majoriteten av dessa gubbarna borta under ett längre tag nu.

Så en bra insats bör vi kunna utgå från att Brighton har i sig här och vi gillar därför BLGM – Ja, kombinerat med över 2.5 mål i matchen här till 2.05x insatsen hos Betinia. Ett bra spel trots att Arsenal blivit lite mer försiktiga den här säsongen. Dessutom så har just det här mötet ständigt bjudit till i form av trevliga tillställningar, 3-0 Brighton senast, 4-2 Arsenal innan dess och så 3-1 Brighton i mötet innan det. Vi säger 2-1 Arsenal.

RYGGA DITT SPEL HOS BETINIA – FÅ 120 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM – Ja
Odds: 2.05
Bolag: Betinia (120 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: