speltips tipsmedoss kamil

Speltips PSG – Newcastle 28/11: UEFA Champions League

Stor spänning här inför tisdagens möte mellan PSG och Newcastle den 28 november. 4-1 Newcastle senast, revanschlustan stor hos Mbappe & Co.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

Gruppen de flesta nämnde som den mest spännande här inför det att Champions League drog igång och wow, vilka trevliga fighter vi fått bevittna men det måste även nämnas att vi kanske har fått de bästa möjliga utfallen här för ett neutralt öga då det är helt vidöppet såhär efter fyra spelade omgångar. Bara tre poäng skiljer alltså gruppettan Dortmund och gruppfyran Newcastle åt inför omgång 5. Däremellan har vi PSG och Milan.

Därför behöver vi nog heller inte nämna vikten av tre pinnar för både PSG och Newcastle här, vinnaren tar ett stort steg i rätt riktning i jakten på en slutspelsplats och vinner PSG, ja då de är nog ändå klara sen då de vid det läget åtminstone hänger av just Newcastle. Slår Dortmund samtidigt AC Milan är det hela klart och det utfallet hoppas såklart PSG på här inför tisdagen.

Och då är det alltså ett PSG här som kliver in med en 4-1-förlust i bagaget mot Newcastle från i oktober månad, även det finns som en liten ingrediens här inför tisdagens fight och ja, det är bara att slå fast vi har en jäkla häftig tillställning framför oss här. Det som någonstans gör det ännu mer spännande är även det faktum att Newcastle här närmst krossade Chelsea med 4-1 i Premier League, Aleksander Isak var dessutom tillbaka på banan och noterades för en balja. Så vi räknar med att få se en häftig batalj här igen och stänger absolut inte dörren för Newcastle på tisdag, utan utgår från att de kommer att göra det svårt för PSG. Ett PSG som trots allt har släppt in sex mål i det här gruppspelet och som här närmst torskade mot AC Milan med 2-1. Långt från en garanti, trots ett fint hemmafacit här i CL.

BOOSTAT ODDS INFÖR PSG – NEWCASTLE: Aleksander Isak målskytt mot PSG – till 5.00x insatsen hos nya expekt (maxinsats 200 kr, maxvinst 1000 kr – vinsten betalas ut i cash). Läs mer här!

Mål åt båda håll?

Warren Zaire-Emery missar även det här mötet för PSG:s del och även Asensio, Mendes, Kimpembe, Pereira och Marquinhos är alla out sedan tidigare, det innebär högst troligt att vi kommer att få se samma PSG-elva som här närmst i ligamötet mot Monaco – dvs; Donnarumma, Hakimi, Skriniar, Hernandez, Mukiele, Ruiz, Ugarte, Vitinha, Dembele, Ramos & Mbappe.

För Newcastles del är skadelistan som bekant lång och består av namn som Botman, Burn, Anderson, Barnes, Willock, Murphy, Wilson och Targett. Vi vet även att Tonali är avstängd och det är bara att konstatera att Newcastle lidit tungt av det här, inte alls optimalt när man slåss på så pass många fronter såklart och jumboplatsen här i CL, samt sjundeplatsen i PL måste vi ändå slå fast är en direkt konsekvens av detta skadeläget. Däremot kan fortsatt Newcastle i en enstaka fight mot PSG komma upp i nivå, det råder det inga som helst tvivel om utan Chelsea-insatsen bekräftar onekligen detta. Den bekräftar även det faktum att Newcastle har en bred trupp, för det måste vi slå fast då de kan ställa fram Pope, Trippier, Lascelles, Schar, Hall, Longstaff, Guimaraes, Joelinton, Almiron, Isak och Gordon här. Ett superstarkt lag trots alla skador.

Vi tänker därför även att Newcastle åtminstone bör kunna hänga en balja här i Paris på tisdag, fyra här närmst i helgen och fyra senast de ställdes mot PSG, en ska de därför kunna lösa här. Sen vet vi att Mbappe hänger minst en. BLGM – Ja klickas in till superfina 1.72x insatsen hos Unibet! 2-1?

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.72
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: