Boostat odds: Aleksander Isak målskytt mot PSG – till 5.00x insatsen

Nya expekt bjuder till i form av ett boostat odds utöver sin ordinarie välkomstbonus på uppåt mot 1500 kr freebet. Hämta hem ett freebet (minst 100 kr, max 1500 kr) och klicka in ett Isak-mål till 5.00x insatsen!

TILL NYA EXPEKT OCH DERAS DEAL – KLICKA HÄR 

Så här fungerar det:

  1. För att kvalificera sig för detta erbjudande krävs att man registrerar sig genom den angivna länken ovanför (UNIK LÄNK).
  2. Kunder som placerar ett pre-match bet på upp till 200 kr på Aleksander Isak att göra mål mot PSG kommer att vara berättigade till det boostade oddset 5.00.
  3. Den maximala insatsen för detta erbjudande är 200 kr. Det maximala vinstbeloppet som en spelare kan vinna från detta erbjudande är därför 1000 kr (eventuella vinster betalas ut kontant).

När du placerar spelet kommer de normala oddsen att anges på plats, men de boostade oddsen kommer att visas när det korrekta resultatet (Aleksander Isak att göra mål) läggs till på spelkupongen. Se till att odds boost tillämpas på spelet innan du placerar det.

Sätter du exemplevis in 100 kr får du ett gratisspel till ett värde av 100 kr och möjligheten att syna ett Isak-mål till 5.00x insatsen. Sätter du istället in 1500 kr, får du 1500 kr gratisspel, plus kan syna ett Isak-mål till 5.00x insatsen. Maxinsats för det boostade oddset ändras alltså inte, utan 200 kr gäller.

18+, Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & Villkor gäller