speltips tipsmedoss kamil

Speltips Liverpool – Manchester United 17/12: Klassikermöte på Anfield

Ett befogat favoritskap till vänster säger vi när Liverpool och Manchester United drabbar samman på Anfield. Hemmalaget vinner.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

Liverpool i topp av Premier League-tabellen här efter 16 spelade omgångar och United hittar vi 10 poäng bakom och mer exakt på en sjätteplats med 9 vinster och 7 förluster på kontot. Inga kryss. Liverpool däremot har bara förlorat en fight den här säsongen och det någonstans sammanfattar läget väldigt bra här inför stormötet på söndag, stor skillnad i en förlust vs sju förluster såklart.

Och så stor är väl ändå också skillnaden här inför mötet på Anfield, absolut ingen siffra som är överdriven utan United har som bekant stora problem och har även varit dåliga i majoriteten av de matcherna de faktiskt vunnit. Vi minns väl alla deras vinststreak som absolut var allt annat än imponerande sett till insatserna, de hade mycket tur under den perioden och var många gånger det sämre laget. Mot väldigt svagt motstånd.

Vi känner därför att en investering i Liverpool här är en så kallad no-brainer, de lirar först och främst hemma på Anfield där de alltså vunnit ALLA sina matcher. Sju vinster av sju möjliga lyder facit och så kan vi även här lyfta deras otroligt fina målskillnad, 21-5. Blott fem insläppta mål alltså och i snitt tre mål framåt/match, vi har därför väldigt svårt att se att ett Man United, som släppte in 15 mål (varav 7 kom mot Köpenhamn) här i CL under hösten, räcker till här. De kliver dessutom in här med en 3-0-förlust mot Bournemouth i PL i bagaget. Tre torsk nu på de fyra senaste fighterna.

Odds från asianmarknaden

Fem definitiva avbräck i Liverpool-lägret här inför söndagen och det är följande; Matip, Thiago, Robertson, Jota och Bajcetic. Mac Allister är ett frågetecken och därmed osäker till spel. Resten av truppen däremot intakt och det innebär att vi kommer att få se en stark Liverpool-elva här.

Hos Manchester United får vi slå fast att läget är något allvarligare, 13(!) namn finns uppsatta på en skadelista här inför söndagen och 7 av dem 13 namnen missar med all säkerhet den här fighten. Diallo, Sancho, Fernandes, Eriksen, Martinez, Casemiro och Malacia. Bruno är avstängd alltså och det är bara att konstatera att det är ett tungt avbräck för United, den liraren med flest minuter den här säsongen i princip och kanske den enskilt viktigaste spelaren. Mount, Lindelöf, Rashford, Martial, Maguire och Shaw är alla dessutom osäkra till spel här, de två sistnämnda sägs inte alls ha goda chanser att hinna tillbaka här. Däremot förväntas de fyra förstnämnda i alla fall finnas med i en trupp. Oavsett vad, katastrofala förutsättningar för ett formsvagt Man United. Som om läget inte hade kunnat bli allvarligare.

Vi ser Liverpool vinna det här mötet till och med med 3-0 eller 4-0 här på söndag och plockar därför hem Liverpool (-1.5 asian handicap) här till mycket fina 1.84x insatsen hos Unibet, känns superstabilt såhär på förhand. Allt talar för att hemmalaget vinner här, allt.

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.84
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: