sociala medier facebook

Dagens dubbel 17/12: Aston Villa och Real Sociedad i fokus

Fint värde ställs fram på Aston Villa här inför Brentford borta och Real Sociedad vinner en tät fight mot Real Betis – två spel till 4.82x insatsen hos nya expekt som har en ny licens sedan den 5 december! ALLA kan hämta hem upp till 1500 kr gratisspel av dem via länken här nedanför.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT 

Twitter Facebook

Aston Villa som bekant betydligt bättre på hemma- än på bortaplan och siffrorna här talar sitt tydliga språk, de har vunnit alla sina matcher på Villa Park och har samtidigt bara vunnit tre av åtta fighter på resande fot. Ett eventuellt orosmoment här när det kommer till en investering, men vi känner trots detta att Villa till en bit över dubbla degen här är alldeles för bra för att låta bli.

Vi har trots allt göra med Premier Leagues tabelltrea här i Aston Villa, 11 vinster av 16 möjliga och så bara blott två pinnar upp till tabellettan Liverpool. Det säger en del om kvalitén hos gästerna och de bör därför rimligtvis vara kapabla att vinna även här mot Brentford borta. Brentford må vara tuffa här hemma i London men det är absolut ett lag som är sämre än Aston Villa, ett lag som bara vunnit 5 av 16 matcher den här säsongen och ett gäng som har just en förlust som deras mest vanliga utfall.

Det raka spelet på Aston Villa måste därför testas här, ett jättefint odds i en dubbel även fastän Douglas Luiz och Lucas Digne är avstängda. Brentford dessutom med ett betydligt tyngre skadeläge här, uppåt mot åtta namn finns uppsatta på en skadelista här och Toney är som bekant fortsatt avstängd. 2-1 Aston Villa!

Real Sociedad bättre än Betis

En tät fight är att vänta här mellan Real Sociedad och Real Betis och här allting faktiskt för att vi kommer att få även en målsnål tillställning. Betis släpper in väldigt få mål och har dessutom bara blivit bättre och bättre rent defensivt här under de senaste veckorna, Sociedad vet vi samtidigt har en urstark defensiv och att de vann sin CL-grupp före Inter sammanfattar det hela väldigt bra. De är ett lag att lita på och varit det under en längre tid nu.

Vi tycker därför också det är rimligt att välja hemmalagets sida här på söndag, värdet är bra ifall vi kombinerar det med just underspelet och Sociedad bör till slut kunna avgöra den här fighten här i San Sebastian. De har vunnit fem av åtta matcher här hemma och bara förlorat en enstaka fight och Betis står alltså fortfarande på blott en vinst på bortaplan. Det är tydligt att de trivs bättre hemma och det är även där de plockat fem av sex vinster.

Vi har helt enkelt alla anledningar att tro att hemmaplansfördelen spelar en avgörande roll här, Sociedad dessutom obesegrade här i åtta raka fighter nu och totalt sett har de bara förlorat tre fighter sett till alla tävlingar den här säsongen. Mot Barca, Atletico Madrid och Real Madrid. Alla förluster dessutom på bortaplan. 1 & under 3.5 mål plockas därför med här till fina 2.23x insatsen. Vi får fina 4.82x degen för den här dubbeln hos nya expekt! Superdubbel.

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: Aston Villa + Real Sociedad & under 3.5 mål
Odds: 4.82
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: