speltips tipsmedoss kamil

Speltips Juventus – Napoli 8/12: Odds tips till 2.50x hos nya expekt

Speltips, odds och allt inför stormötet mellan Juventus och Napoli den 8 december. Matchstart vid 20:45.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

Serie A bjuder till redan här på fredagen alltså och ställer fram Juventus – Napoli här på Allianz Stadium i Turin. En på alla sätt och vis viktig fight för de båda lagen här då Juve har två pinnar upp till Inter här inför omgång 15, samtidigt som Inter ställs mot Udinese i samma omgång. Vill det sig inte väl här för Juve, kan därför avståndet mycket väl lyda fem poäng – och det är en situation Juve gärna vill undvika att vara i.

För Napolis del handlar det samtidigt om att inte tappa mark i jakten på Champions League nästa säsong, de är numer utanför en sådan placering och mer exakt hittar vi de alltså på en femteplats här i Serie A-tabellen med hela nio poäng upp till detta Juve. Bara en pinne från CL däremot och det är där Napoli först och främst får ställa in siktet.

Skillnaden därför ganska klar här tycker vi såhär på förhand, Juventus har varit betydligt mer stabila under hösten och trots att deras insatser eller fighter bjuder på någon större underhållning, så ser man till att vinna. Lite det gamla Juve vi helt klart att göra med, de har vunnit 10 av 14 matcher och bara släppt in 9 mål och vi konstaterar därför att det här blir en tuff nöt att knäcka för Napoli. Addera därtill att Juve har vunnit sex av sina sju senaste matcher och är obesegrade sedan den 23 september. Dessutom blott tre insläppta mål på de nio senaste, vi har därför väldigt svårt att blunda för det fina värdet som ställs fram här på Juve. Allt över 2.25x insatsen för det raka spelet är bra i vår värld och därför nyttjar vi även det härliga oddset nya expekt bjussar på.

Nya expekt sticker ut hakan

Skadeläget ser fortsatt väldigt bra ut hos Juventus då bara Weah och Mattia De Sciglio är out här, resten av truppen är alltså intakt och då ska vi även komma ihåg att Juve allt som oftast är snäppet fräschare än andra toppklubbar i Serie A då de bara har Serie A att fokusera på här just nu. Napoli lirar exempelvis en helt avgörande match mot Braga bara fyra dagar efter det här mötet, dessutom har de ställs mot väldigt tufft motstånd här på slutet, mot både Inter (förlust 3-0) och Real Madrid (förlust 4-2).

Det är detaljer som helt klart talar emot Napoli här och som även tydligt bekräftar att de har det väldigt jobbigt när svårighetsgraden höjs, Juve är ett motstånd av den kategorin och vi tycker därför också 2.50x insatsen hos nya expekt sticker ut här. Supervärde i vår bok som måste utnyttjas. Det just nu högsta oddset på Juve på marknaden.

Mathias Olivera är out för Napoli på fredag och även Mario Rui. Resten av truppen är dock intakt, vilket innebär att Osimhen kommer att lira från start här. En balja lär man därför eventuellt göra, men vi räknar med att Juve vinner det här till slut. 2-1!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.50
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: