speltips tipsmedoss kamil

Speltips Crystal Palace – Liverpool 9/12: Spel till 2.50x hos ComeOn

Crystal Palace supertighta här på Selhurst Park under hösten och bör rimligtvis kunna stå upp bra här. Inget målkalas.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON

Twitter Facebook

16 mål har vi fått bevittna i Crystal Palaces 7 fighter här på Selhurst Park säsongen 23/24 och det är inte alls många mål får vi konstatera, bara Everton har bjudit på färre mål sett till ”hemma”-tabellen och vi tänker även att det målsnittet bör kunna hålla även efter lördagens fight mot Liverpool.

Vi har trots allt haft att göra med en midweek omgång och det kommer vi inte från tar på krafterna, Liverpool lirade borta mot Sheffield United i onsdags och hade bara en 1-0-ledning på Bramall Lane hela vägen fram till matchminut nummer 94. Lite samma typ av fighter bör vi kunna få se här på Selhurst Park trots allt, Palace kommer med all säkerhet enbart att fokusera på defensiven här och där vet vi att de är starka när den här typen av motstånd tittar förbi. Allt som oftast står de upp väl, Spurs hade det tufft här för ett par veckor sedan och vann till slut bara med uddamålet och samma utfall fick vi se när Arsenal var på besök här. 0-1 slutade det mötet och vi räknar med att få se samma sak här på lördag.

Liverpool vet vi dessutom trivs betydligt bättre på Anfield, det är där man gör majoriteten av sina mål men tittar vi närmre på hur man presterat utanför Anfield, så kan vi konstatera att Liverpool bara har gjort 13 mål på 8 matcher. Dessutom tappat poäng i fem av åtta matcher. På Anfield? Sju vinster av sju möjliga och hela 21 mål framåt. Det är en markant skillnad som vi tar hänsyn till här i jakten på ett spel.

Samma spel som på Bramall Lane

Crystal Palace kliver in i lördagens fight fortsatt med Doucoure, Rak-Sakyi, Holding, Henderson och Eze out, även Mitchell ser ut att missa det här mötet men är inte helt borträknad än. Det innebär alltså att Hodgson kan komma att göra en förändring här sett till förlustmatchen mot Bournemouth. På vänsterbackspositionen.

Liverpool har samtidigt Matip, Thiago, Robertson, Jota, Alisson och Bajcetic uppsatta på en skadelista, Mac Allister är ett frågetecken och riskerar även han att missa den här matchen. Resten av truppen däremot intakt. Okej förutsättningar och en hanterbar situation.

Med det sagt så ser vi alltså lite samma typ av utfall här som vi gjorde här i onsdags när Liverpool ställdes mot Sheffield borta, dvs en något tätare fight där Liverpool inte alls flyger på samma sätt som på Anfield. Därför gillar vi även Liverpool & under 3.5 mål här till 2.50x insatsen hos ComeOn, samma värde senast och det kombinationsspelet satt fint då. Vi testar det därför igen här då omständigheterna talar för den typen av fight här.

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 & under 3.5 mål
Odds: 2.50
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: