speltips tipsmedoss kamil

Speltips Israel – Schweiz 15/11: Gästerna vinner

En vinst för Schweiz här i Ungern innebär att man säkrar avancemanget till EM i Tyskland nästa sommar. Så blir det.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT 

Twitter Facebook

Onsdagens möte mellan Israel och Schweiz går av stapeln i Felcsut, Ungern och mer exakt på Pancho Arena här med Anthony Taylor som huvuddomare. Ungern, just i och med kriget borta i mellanöstern och det tror vi direkt gynnar Schweiz i den här fighten.

Ett Schweiz som entrar onsdagens möte med avancemanget i sikte, just tre pinnar innebär att man är klara för spel i EM 2024 och det bör kunna boosta det här kollektivet. Schweiz inledde EM-kvalet starkt men har slarvat en aning och det känner vi enbart är en konsekvens av det faktum att de känt att det hela kommer att ordna sig till slut ändå. Det har varit tydligt i vår värld, ett exempel på en sådan insats är den mot Rumänien när Schweiz helt slutade lira efter att ha gått upp i en 2-0-ledning mot Rumänien den 19 juni, den matchen slutade 2-2 till slut efter två jättesena mål och samma sak vi fick bevittna mot både Kosovo och Belarus. 3-3 mot Belarus här närmst, på hemmaplan. Det är ett resultat som sticker ut kraftigt och som bara bekräftar att Schweiz gått på halvfart. Alldeles för ofta.

Det tror vi däremot inte sker här på onsdag, en vinst för Schweiz innebär att man kliver om Rumänien och på så vis med all säkerhet säkrar avancemanget. Då står Schweiz alltså på 18 pinnar, Rumänien på 16 och detta Israel fortsatt på 11. Med två omgångar kvar att lira. Stor morot upprepar vi ännu en gång, för förlorar man det här mötet, ja då bjuder man in Israel in i fighten och det kan bli onödigt spännande inför den sista omgången där Rumänien borta väntar.

Klasskillnad

Israel står på tre vinster, två kryss och två torsk här efter sju spelade omgångar och har även minus i målskillnadskolumnen, även fastän de som sagt fortsatt har en möjlighet att krympa avståndet upp till Schweiz här, och sen även ta sig vidare, så tycker vi deras senaste resultat här sammanfattar läget allra bäst. De ställdes mot Kosovo den 12 november, alltså så sent som i söndags och föll där med uddamålet. 1-0 Kosovo skrevs slutresultatet till, och detta alltså i en så pass avgörande match för Israel, det är helt enkelt för dåligt och som om det inte vore nog åkte Revivo, den ordinarie vänsterbacken på en utvisning. Han finns därmed inte med här på onsdag, heller inte Yehezkel som byttes ut med en skada under första 45. En otroligt formstark lirare som gjort jättemycket poäng i Antalyaspor. Sedan tidigare vet vi även att Manor Solomon, till vardags i Spurs är skadad.

För Schweiz del är det här otroligt fina nyheter och vi tänker därför också att de besegrar sitt motstånd relativt tryggt här på onsdag, lirare som Sommer, Schar, Akanji, Rodriguez, Freuler, Xhaka, Zakaria och Shaqiri är alla uttagna och kommer högst troligt därför även att starta här. Stor skillnad i både rutin och kvalité alltså och därför lockar även ett odds på asianmarknaden här.

Mer exakt är det Schweiz (-1.25 asian handicap) till 2.10x insatsen hos nya expekt, 2-0 eller 3-1 ska Schweiz kunna lösa här på neutral mark i och med deras imponerande målproduktion så här långt i det här EM-kvalet. 20 baljor har det blivit på 7 matcher, nästan 3.00 mål per spelad match. Supervärde! Stort lycka till ifall ni hakar på och missa absolut inte nya expekts välkomstbonus via länken precis här nedanför, uppåt mot 1500 kr i freebet!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.10
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: