europatipset tips

Europatipset 12/11: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher (Jackpot!)

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 45. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 14:59. Jackpot på 4.5 miljoner kr!

✅ STOR LISTA! Marknadens bästa oddsbonusar i november månad – hämta din bonus här

Twitter Facebook

Europatipset bjuder onekligen till den här på söndagen och ännu en gång jobbar vi alltså med en jackpot! 4.5 miljoner kronor den här gången och så sparkar Chelsea – Man City igång det hela här, som om det inte vore nog har vi även ett Romderby med på kupongen och så även det slutgiltiga avgörandet i Allsvenskan! Guldmatchen mellan Malmö FF och Elfsborg. En på alla sätt och vis fantastisk fotbollsdag framför oss, och med det sagt så kör vi väl igång. Vårt spelförslag precis här nedanför, följt av en stor analys och tips till alla 13 matcher. Lycka till!

3. Veckans skräll: Villa tappar poäng
4. Veckans drag: X2
9. Veckans bank: Göteborg

europatipset vecka 45 spelförslag

TILL EUROPATIPSET

1. Chelsea – Manchester City, 2

Ett Manchester City till runt 65% borta mot Chelsea på Stamford Bridge resulterar helt enkelt i en spik i vår värld, skillnaden är så pass stor här och här framöver väntar dessutom ett landslagsuppehåll. City fullt motiverade i sista matchen här. 0-2.

2. Liverpool – Brentford, 1X

Liverpool är en av kupongens stora favoriter den här söndagen, väntas landa närmre 90% här när Brentford tittar förbi, krysset därför att rekommendera här trots allt, Brentford är ofta svårslagna och nästan alltid jobbiga att möta. Kan gå. 1X! 

3. Aston Villa – Fulham, 1X

Aston Villa med en förlust mot Forest i bagaget och dessutom med spel här närmst i torsdags och de två detaljerna öppnar upp för en tätare tillställning här på söndag, dessutom måste Villas imponerande segertrend här hemma få sig ett slut någon gång. Vi plockar med krysset när Villa streckas till närmre 80%.

4. West Ham – Nottingham Forest, X2

Supermöjlighet här i att börja strecka från höger när West Ham agerar storfavorit på söndag, Forest ligger bara ett poäng efter West Ham i tabellen och kommer närmst från en vinst mot Aston Villa. Att de står emot här ser vi absolut inte som någon möjlighet, tät fight är att vänta och X2 testas!

5. Lazio – Roma, 1X2

En match vi helt enkelt vägrar ta ställning i och med status på de båda lagen, de blandar och ger båda två och här kan verkligen allt hända. Det är känslan såhär på förhand och vi skippar därför huvudvärken. Alla tecken och så njuter vi enbart av Romderbyt.

6. Udinese – Atalanta, X2

Rimligt att börja från höger och backa favoriten Atalanta, de har varit stabila under inledningen och vunnit den här typen av matcher. Gör det bra även i Europa och Udinese ska det därför bara bli poäng mot. X2 heltäckande säger vi, trots Udineses vinst mot Milan här närmst.

7. Malmö FF – Elfsborg, 1 2

Ett mycket logiskt val här någonstans med gaffeln i och med att MFF måste vinna på söndag för att säkra guldet, ett kryss hjälper de inte alls på något sätt och det öppnar även upp för bortasegern här. Elfsborg är bra, det ska vi heller inte glömma, streckas till runt 20% här dessutom. Superchans!

8. Brommapojkarna – BK Häcken, 1X

Häcken föll på nytt i Europa här i torsdags och gör ett, får vi slå fast oerhört svagt gruppspel i Europa League, samtidigt har de inget att spela för här i Allsvenskan och det öppnar upp för ett nytt poängtapp mot BP. Grimsta IP, och BP jagar säker mark. Vi måste börja från vänster, 1X känns bra.

9. Varberg – IFK Göteborg, 2

Varberg i en sistaomgång där säker mark kan säkras, vi kan inte se IFK Göteborg slarva bort den här drömmöjligheten och Varbergs insats mot Peking här närmst, sammanfattar läget väldigt bra tycker vi. De har varit direkt sorgliga i år. Spiken här given, oavsett procentsats.

10. Atletico Madrid – Villarreal, 1

Atletico Madrid med Griezmann i spetsen är ett gäng att backa upp känner vi och Villarreal har samtidigt varit direkt svaga under hösten, går knappt att känna igen längre och infinner sig först på en 13:e plats i tabellen. Atletico streckas högt, men det av rimliga skäl. Spiken intressant upp till 85%.

11. Sevilla – Real Betis, 1X

Procenten har inte alls på något sätt stuckit iväg här på Sevilla utan de ligger en bit under 50% till och med vilket öppnar upp för 1X här i derbyt, Sevilla är svårslagna under den nya tränaren och har gjort det bra. De har bara förlorat mot Arsenal i Champions League, annars är de obesegrade under en lång tid. Det här blir tufft för Betis.

12. Werder Bremen – Eintracht Frankfurt, X2

Eintracht Frankfurt på blott ett nederlag tio omgångar in här i Bundesliga och de har släppt in mer än hälften så lite mål som detta Bremen, 9 vs 20 och det talar sitt tydliga språk. Eintracht Frankfurt stabila och svårslagna, det är absolut inte hemmalaget här. Vi backar favoriten men krysset fortsatt att rekommendera.

13. Feyenoord – AZ Alkmaar, 1

Feyenoord fullständigt flyger fram här på hemmaplan och när en tuff fight nu väntar här i Eredivisie i form av ett AZ som tittar förbi, räknar vi med att just hemmaplansfördelen fäller avgörandet. De må streckas högt men höjden de visat upp i bland annat CL imponerar tycker vi. Vi litar därför på Feyenoord. 2-0!

TILL EUROPATIPSET

Hämta hem en 100 procentig odds bonus

Du får 1000 kr i välkomstbonus av Bethard. 100% upp till 1000 kr. Endast nya kunder.
HÄMTA BONUS.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming