speltips tipsmedoss kamil

Speltips Degerfors – Värnamo 1/7: Allsvenskan är tillbaka

Trögstartade gäng i återstarten? Vi är inne på det och klickar in underspelet inför Degerfors – Värnamo på Stora Valla.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

Det är någonting med de här återstarterna i Allsvenskan som ofta resulterar i tillknäppta tillställningar, speciellt när lag av den här kalibern drabbar samman och detta dessutom i jakten på superviktiga poäng här då åtminstone gästerna varit lite av en besvikelse så här långt.

För det måste vi ändå konstatera, att förväntningarna på Kims Värnamo har varit större än det här, de huserar långt ner i tabellen och har blivit nollade i tre av sina fem senaste matcher och står totalt sett på blott 10 mål efter 12 spelade omgångar. Där behöver det lossna för Värnamos del och gärna för Zeljkovic som fortsatt jagar sitt första ligamål för säsongen, det blir bara tuffare och tuffare för honom och generellt sett för Värnamo som i nuläget hittas på en 12:e plats i tabellen, med fem poäng ner till IFK Göteborg och kvalplatsen.

Degerfors hittar vi precis under, på 11 poäng och på en 13:e plats, ett lag som dock tillskillnad från Värnamo förväntas att kriga på i jakten på ett nytt kontrakt. De har inte riktigt samma muskler som Värnamo och har en del tur i att både IFK och AIK har varit så pass dåliga, annars hade man alltså agerat nästjumbo i serien framför enbart Varberg. Och det är väl ändå lite där man räknar med att Degen ska husera, vi tänker dock att de kan komma att stå emot bra på Stora Valla på lördag, en återstart är en återstart och Degerfors, vet vi trivs alldeles utmärkt här på hemmaplan. De har plockat ALLA sina 11 poäng just här hemma. På bortaplan lyder resultatraden däremot; 0-0-6, 3-24.

Luktar målsnålt

Vi tycker alltså det mesta här talar för att vi kommer att få se max två mål på Stora Valla på lördag, en sådan detalj är som sagt återstarten, men en annan vi vill lyfta extra är just den att det är tre livsviktiga poäng som står på spel för de här båda lagen, och att de pinnarna mycket väl kan komma att visa sig bli avgörande längre fram. Det är dessutom viktigt att få en bra start här på höstsäsongen, en trea här i den här sexpoängsmatchen kan väga tungt och vi räknar därför också med att både Degerfors och Värnamo är nöjda så länge det står 0-0, då är man båda med åtminstone.

Så under 2.5 mål i matchen till 2.02 gånger pengarna tycker vi sticker ut, Värnamo har bara gjort fem mål på sex bortamatcher och samtidigt endast släppt in nio. 5-9 lyder målskillnaden och den talar sitt tydliga språk, just defensivt och organisationsmässigt är Värnamo att lita på och här ser vi ett 0-0-resultat framför oss efter 45 spelade. Vi ska även lyfta att Degerfors Vukojevic är out här, i slutändan en bekräftad korsbandsskada vilket såklart är otroligt tunga nyheter för laget. Ett försvagat Degerfors rent offensivt alltså.

Unibet är det som står för det fina värdet och spelbolaget erbjuder alla nya kunder 100 kr i gratisspel, helt utan omsättningskrav via länken här nedanför. 1-1 i fulltid säger vi. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR FREEBET

Regler & Villkor gäller.

Sätt in och få 100 kr CASH – Utan omsättningskrav

Gå med Mr Green om du ännu inte gjort det, fin välkomstbonus väntar!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.02
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: