speltips tipsmedoss kamil

Speltips Brommapojkarna – AIK 1/7: Fint värde till vänster

AIK står på 1 vinst 12 omgångar in och har ännu inte vunnit en match på bortaplan i Allsvenskan 2023. BP bättre, oavsett hur man ser på det.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR 

Twitter Facebook

AIK kliver in i lördagens möte mot Brommapojkarna på Grimsta IP med exakt samma lag som under vårsäsongen, Thychosen och Besirovic in innebär inte att de är med här utan det dröjer lite då transferfönstret först öppnar upp den 7 juli här framöver. Det tänker vi bör kunna tala för att vi fortsatt får se ett trögt AIK och då har vi alltså också alla anledningar att tro lite extra på hemmalaget i den här matchen.

Det är svårt att tro annat, det får vi ändå slå fast så här efter 12 spelade omgångar i Allsvenskan. Värdet är otroligt fint till vänster, detta alltså trots att BP står på 19 poäng och har en sjätteplats i tabellen intakt här. AIK? De agerar som bekant nästjumbo i Allsvenskan med blott 7(!) ihopspelade poäng, det innebär alltså att de bara vunnit en enstaka match i seriespelet så här långt.

Det har blåst hejvilt kring AIK under i princip alla omgångar fram till idag, både tränare och spelare har fått utstå massvis med befogad kritik och då ska det dessutom nämnas att spelet inte sett bättre och bättre ut här fram till uppehållet, utan tvärtom, så har AIK i princip sett sämre och sämre ut och speciellt här på bortaplan där de bara samlat på sig ett enstaka poäng på sex matcher. Resultatraden 0-1-5, 3-9 talar sitt tydliga språk och BP har därför alla anledningar att gå för det här på hemmaplan.

Fantastisk värde

En rak hemmavinst betalar i skrivande stund 2.80 gånger pengarna hos spelbolaget Betfair och det tycker vi bör ifrågasättas, vi förstår såklart också att AIK högst troligt kommer att lösa kontraktet i Allsvenskan till slut och att vi därför också kan förvänta oss att de tar sig i kragen här framöver och plockar betydligt fler poäng än i de 12 första omgångarna men vi får absolut inte glömma BP i det hela. Det är en detalj att ha med i ekvationen trots allt, överraskningslaget som flugit fram här i Allsvenskan 2023.

BP föll precis inför uppehållet och gjorde det mot Hammarby på Tele2 med 2-1, men innan dess slog de alltså Peking med två bollar på PlatinumCars Arena och de har totalt sett också sex vinster på de nio senaste omgångarna i Allsvenskan. Det är otroligt bra och såklart även ett kvitto på någonting, de har gjort ett fantastiskt jobb så här långt och här på Grimsta tänker vi därför att de bör kunna besegra ett uselt AIK. Det vore egentligen bara ett rimligt utfall i och med hur det faktiskt sett ut.

Vi tänker därför att vi klickar in BP men försäkrar oss här i och med att värdet fortsatt är så pass fint, BP (dnb) betalar exakt dubbla degen hos Betfair och måste helt enkelt testas. Ett fantastiskt värde säger vi, och säger 2-1 BP i fulltid. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 1000 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig välkomstbonus + 100 freespins på Book of Dead väntar alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 2.00
Bolag: Betfair (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: