speltips tipsmedoss kamil

Speltips Borussia M’gladbach – Hoffenheim 2/12: Fint värde till höger

Hoffenheim ett av Bundesligas starkaste lag på bortaplan med fem vinster av sex möjliga, Gladbach bör de därmed kunna slå. Odds tips till 2.18x hos nya expekt.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

Lite av ett unikum detta Hoffenheim den här säsongen får vi slå fast när vi tittar närmre på var de faktiskt plockat sina poäng den här säsongen. Blott en(!) vinst på hemmaplan har det blivit på sex försök, däremot är de alltså ligans starkaste bortalag tillsammans med Bayern München och Bayer Leverkusen och det väcker intresse här då spelbolagen trots det trissat upp oddset ordentligt på Hoffenheim här. Detta mot ett något svagt Borussia M'gladbach får vi konstatera.

För Gladbach ser även i år ut att trampa vatten här i Bundesliga och infinner sig först på en 11:e plats i tabellen med blott tre vinster den här säsongen. 3 av 12 möjliga och då har de dessutom släppt in otroliga 27 mål – fler än 2.00 mål/match. Det sticker ut och bekräftar såklart även att det här gänget har en del försvarsproblem, bara ett lag i Bundesliga har släppt in fler mål och det bör vara alarmerande. Även det faktum att de tappade en 2-0-ledning här närmst till en 4-2-förlust mot Dortmund, det kan omöjligt ha boostat deras självförtroende och vi konstaterar därmed att det är fint läge att faktiskt titta närmre på värdet som ställs fram här till höger.

För Hoffenheim har haft en fin säsong i år, de infinner sig på en sjätteplats i tabellen och har inte alls långt att vandra upp till en fjärdeplats och Champions League-spel nästa säsong. Leipzig är ovanför och även Dortmund, vilket blir tufft såklart, men än så länge är man där och utmanar och med den tron kliver man in i lördagens möte med. Så är det onekligen. Därför bör man kunna besegra ett svagt Gladbach här på Borussia-Park, det blir en tuff fight, men till det här värdet som nya expekt ställer fram, måste vi bara testa.

Dnb-marknaden

Borussia M'gladbach kliver in i lördagens fight med ett par avbräck här i Jantschke, Ullrich, Itakura, Wolf och Omlin, alla dessa definitivt out här och så riskerar nu även Elvedi, Lainer och Siebatcheu att missa den här matchen på grund av sjukdom och skador. Långt från optimalt ifall det visar sig att Elvedi inte kommer till spel, ordinarie mittback här trots allt och det är absolut inte bra då Itakura redan är out sedan tidigare. Alltså ett redan svagt försvar som är ordentligt sargat, det bådar inte alls gott.

För Hoffenheims del missar med all säkerhet Prömel det här mötet då han är avstängd, även Berisha gör detta men annars är truppen intakt för Hoffenheim och man kommer därför även att ställa fram ett starkt lag. Nästan bästa möjliga.

Skadeläget, Hoffenheims bortafacit och överlag prestationerna här sett till de första 12 omgångarna talar tydligt till Hoffenheims fördel, vi måste därför bara utnyttja värdet som nya expekt ställer fram här. Hoffenheim (dnb) till 2.18x insatsen är på tok för högt känner vi och borde stå runt 2.05 i alla fall, de har gjort 15 mål på 6 bortamatcher och flugit fram här på resande fot. Ska kunna vinna här igen mot ett skadedrabbat Gladbach. 2-1 Hoffenheim!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 2.18
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: