speltips tipsmedoss kamil

Speltips Arsenal – Wolves 2/12: Ensidig historia på Emirates

Arsenal med fyra raka vinster inför lördagens fight mot Wolves och allt talar för att det blir en femte här. Skillnaden stor.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET

Twitter Facebook

Arsenal reagerade väl på förlusten mot Newcastle här den 4 november och har sedan dess noterats för fyra raka vinster sett till alla tävlingar, och en mäkta imponerande insats alltså här närmst i onsdags när de fullständigt krossade ett defensivt starkt Lens med 6-0. Ett Arsenal som imponerade stort och som någonstans även skickade en signal om att de verkligen ett av världens bästa fotbollslag den här säsongen.

Arsenal mår alltså väldigt bra i dagsläget och skadeläget ser även det bra ut får vi slå fast, man har fått tillbaka ett par lirare från skada och vi har därför alla anledningar att tro att de bara fortsätter vinna matcher. Speciellt när den här typen av motstånd tittar förbi på Emirates Stadium, ett Wolves som dessutom stod för en riktigt svag insats här på Craven Cottage senast.

Så dagsformen är en annan detalj som alltså talar för Arsenal, Wolves ser betydligt bättre ut än i fjol och har får vi ändå konstatera överraskat positivt den här säsongen i och med vad som hände inför 23/24. Däremot är de en bra bit ifrån Arsenal och det tycker vi insatsen mot Fulham även bekräftade, tre insläppta på Craven Cottage och detta mot ett Fulham som haft stora problem med att göra mål, de stod endast på 10 fullträffar efter 12 spelade omgångar, inför den fighten. Wolves därför ordentligt illa ute här, det är vi helt övertygade om blir utfallet redan efter 10-15 spelade minuter på lördag, att Wolves helt enkelt inte räcker till när Arsenal sätter fart. Speciellt då Arsenal hängde sex kassar här närmst, det stärker alltid ett kollektiv.

Odds från asianmarknaden

Precis som vi var inne på tidigare så ser skadeläget bra ut för Arsenal här inför lördagen, Vieira är out och blir det under ett långt tag och detsamma gäller alltså fortsatt Timber. Även Partey och Smith Rowe är skadade och väntas först vara tillbaka runt julafton. Resten av truppen är dock intakt och vi konstaterar därför att det är med goda förutsättningar som Arsenal kliver in här.

Wolves har Hodge och Neto out här men Dawson ska vara 100-procentig och spelredo. Rayan Ait Nouri ser däremot ut att missa.

Med det sagt så räknar vi alltså med att Arsenal vinner det här mötet tryggt, de är fortfarande obesegrade här på hemmaplan under 23/24 och räknar vi både med PL och CL, så kan vi konstatera att Arsenal har vunnit 8 av 10 hemmamatcher. 30 gjorda mål på de 10 matcherna. Vi klickar in Arsenal (-1.5 asian handicap) till fina 1.87x degen hos No Account Bet, visst tänker Arsenal en aning mer på defensiven här i år, men absolut att de bör hänga två eller tre mot ett Wolves som sett skakiga ut bakåt. 2-0 eller 3-0 säger vi här på Emirates Stadium och tackar No Account Bet för det fina värdet.

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.87
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: