speltips tipsmedoss kamil

Speltips Arsenal – Sheffield United 28/10: Ensidig historia

Stor skillnad på alla plan här när Arsenal agerar värd och tabelljumbon Sheffield United kommer på besök. Komfortabel hemmavinst på Emirates.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON 

Twitter Facebook

Vi kör ytterligare ett kombinationsspel härifrån Premier League och mer exakt även från mötet mellan Arsenal och Sheffield United, där vi alltså är inne på att Arsenal vinner tryggt, men absolut att det samtidigt kan komma att bli en aning tillknäppt här i London då Arsenal matchats väldigt hårt under de senaste veckorna, och där ett jättetufft spelschema väntar framöver.

Sheffield United vet vi är seriens svagaste lag vid det här laget och de agerar även tabelljumbo i Premier League med blott ett ihopspelat poäng, alltså åtta nederlag av nio möjliga och så ett kryss. 7-24 lyder målskillnaden och det får vi ändå slå fast är okej i och med åtta förluster av nio möjliga. Så vi tänker ändå att Sheffield kan komma att stå emot relativt bra här i alla fall, inget 5-0-nederlag utan snarare 2-0 Arsenal eller 3-0.

För här kommer vi alltså inte från att Arsenal haft det tufft på slutet, superfin trea här närmst mot Sevilla i Champions League vilket innebär att de är i topp där och här i PL agerar de delad tabelltvåa tillsammans med Manchester City. Ett jättefint utfall så här långt och det är därmed bara att slå fast att Artetas mannar är både att räkna med och numer även superpålitliga. Att välja deras sida här är därför givet och känns tryggt men vi lockas även av underspelet då Arsenal som sagt lirade mot Sevilla så sent som i tisdags, ställdes mot Chelsea på bortaplan i matchen innan det, och så väntar alltså ett West Ham på bortaplan här den 1 november i EFL Cup (onsdag) och bara fyra dagar är det fight mot Newcastle här i PL – även det på bortaplan. En rutinseger mot Sheffield United bör det därför kunna bli, inte så mycket mer än så.

2-0 Arsenal? Max 3-0

Gabriel Jesus klev av banan här närmst mot Sevilla och missar högst troligt därför även lördagens fight, det rör sig däremot inte om någon allvarlig skada utan brassen är nog tillbaka redan i nästa vecka. Timber vet vi är långtidsskadad och så missar även Partey det här mötet. Tre avbräck därför för Arsenal, men annars är truppen intakt och det bra förutsättningar får vi ändå konstatera.

För Sheffield Uniteds del är numer även Ahmedhodzic skadad vilket innebär att skadelistan bara växer, han gör Basham, Jebbison, Lowe, Davies, Egan, Norrington-Davies och McBurnie sällskap i sjukstugan. Såklart inte alls optimalt för ett Sheffield som behöver mötas av någon positivt snart. Oavsett när det nu sker, så är det nog ändå kört för deras del – det blir Championship-fotboll nästa säsong.

Med det sagt så klickar vi in Arsenal som vinnare här och adderar till under 3.5 mål vilket tillsammans betalar superfina 2.09x insatsen hos spelbolaget ComeOn, jättefint värde då Arteta högst troligt vid 2-0 slår av på takten en aning här och gör lite byten. Tuffa matcher som väntar framöver trots allt. Vi säger 2-0 eller 3-0 Arsenal! 

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.09
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: