sociala medier facebook

Dagens dubbel 28/10: Odds från Premier League och La Liga

Vi ställer in siktet på Bournemouth – Burnley och Cadiz – Sevilla här under lördagen när vi formar dagens dubbel hos Unibet. 3.92x pengarna!

Twitter Facebook

Bournemouth och Burnley inte alls med den starten de hade hoppats på här i Premier League såhär nio omgångar in, de förstnämnda fortsatt fast på noll vinster och bara tre poäng och Kompanys Burnley parkerar in på placeringen ovanför i tabellen, på fyra pinnar. 1-1-7 lyder deras resultatrad så här långt, 7-23 målskillnaden.

Så det är en minst sagt superviktig fight för både Bournemouth och Burnley här, tre pinnar vore såklart guld och hade mycket väl kunnat innebära en vändning, en förlust kan innebära motsatsen och det tror vi kommer att vara tydligt här, lite ångestladdat och försiktigt inledningsvis och vi utgår därför också från att vi kommer att få se en väldigt jämn fight på Vitality Stadium.

Och därför gillar vi per automatik värdet till höger här, X2 betalar över 1.70x insatsen och det tycker vi är jättespännande i och med att Bournemouth trots allt står på noll vinster. Visst kommer de att vinna till slut, men över 1.70 sticker ut och är för bra för att inte testas. Burnley har dessutom undvikit ett nederlag i tre av sina fem senaste bortamatcher, Bournemouth kliver in här med fyra raka nederlag i PL (12 insläppta mål). X2 till 1.74x är bra.

Sevilla slår Cadiz

Cadiz ett erkänt knepigt gäng att ställas mot här på Nuevo Mirandilla och även i år har de varit svårslagna här och plockat poäng i fyra av fem matcher. Det talar emot ett Sevilla som fått en svag start på säsongen, det kommer vi inte ifrån men det som däremot talar för Sevilla och känns betryggande sett till en investering i dem, är helt enkelt det enkla faktum att de nu har en ny tränare och här närmst dessutom bjudit på två otroligt fina insatser under honom. Då ska det alltså nämnas att dessa två insatser kommit mot två av världens bästa fotbollslag i Real Madrid och Arsenal.

För oss räcker det för att 2.25x insatsen för det raka spelet på Sevilla ska bli intressant här, 1-1 mot Real Madrid här närmst i La Liga där Sevilla mycket väl hade kunnat vinna, och så en 2-1-förlust mot Arsenal i veckans CL, nu kan man argumentera för att det tuffa matchandet talar emot gästerna här, men vi känner snarare tvärtom, att ju fler matcher Sevilla får under sin nya tränare är bra. I alla fall här och nu bör det kunna vara viktigt.

Vi klickar därför in Sevilla som vinnare här och utgår från att de börjar klättra i tabellen framöver, fint lag har de minst sagt och ett lag som helt klart ska kunna vara med och utmana om en top 6-placering. Om inte top 4. Sevilla vinsten plus X2 i Bournemouth – Burnley betalar tillsammans fina 3.92x degen och klickas in hos speljätten Unibet – 100 kr freebet får ni av spelbolaget via länken precis här nedanför! Lycka till!

RYGGA VÅR DUBBEL HOS UNIBET

100% upp till 1000 kr: hos Fastbet

Sätt in 1000 kr hos Fastbet och få 2000 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Dubbel
Odds: 3.92
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: