stryktipsforslag och analys

Stryktipset 8/1: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 1. Vi går genom alla 13 matcher, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 1 med fotboll endast från FA Cupen! En tuff, tuff kupong och ännu mer så i och med Covid-utbrotten i trupperna. Det är svårt att på förhand veta vilka matcher som kommer att bli av och vilka som kommer att lira, men vi gör ett försök och formar en rad – ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Ett par intressanta drag har identifierats!

stryktipsförslag vecka 1

 TILL STRYKTIPSET!

1. Hull – Everton, 1X

Everton har annat att tänka på än FA Cupen i dagsläget då de infinner sig först på en 15:e plats i tabellen i Premier League, blott 5 vinster efter 18 spelade omgångar och därför bör Benitez fokusera den inhemska serien framför FA Cupen. Vi testar 1X!

2. Leicester – Watford, 1

Leicester har siktet inställt på en tredje raka vinst på King Power Stadium på lördag, en 4-0-vinst över Newcastle följdes upp med ytterligare en imponerande trea mot Liverpool (1-0) och självförtroendet är tillbaka igen. Viktigt! Det räcker till vinst mot Watford här i FA Cupen.

3. Wigan – Blackburn, X2

Blackburn har nio raka matcher utan en förlust inför lördagens möte mot Wigan och infinner sig dessutom numer på en andraplats i Championship, med blott tre pinnar upp till tabellettan Bournemouth. Ett stabilt bygge som vi räknar med löser minst ett kryss mot Wigan. X2!

4. West Bromwich – Brighton, X2

Sex dagars vila för Brighton samt ytterligare sex dagars vila fram till PL-mötet mot Crystal Palace nästa vecka, det tror vi innebär att Brighton åtminstone löser krysset mot West Bromwich, formen är positiv och man ser ut att ha hittat tillbaka igen efter en längre period av negativa resultat. X2!

PROVA NO ACCOUNT BET – HÖGA ODDS OCH NY VÄLKOMSTBONUS! 100% upp till 2000 SEK. Läs mer och registrera er här!

5. Swansea – Southampton, X2

Swansea har fått fyra raka matcher i Championship inställda vilket innebär att de inte lirat en tävlingsmatch sedan den 11 december 2021. Southampton är lite varmare i kläderna och de har bara förlorat en av sina sex senaste matcher. X2!

6. Birmingham – Plymouth, 1X

Birmingham har noterats för två raka förluster i Championship men har ställts mot tufft motstånd, tabelltvåan Blackburn och Queens PR. Svårighetsgraden sänks ett par snäpp på lördag, de fixar krysset mot ett Plymouth som inte lirat på ett tag. 1X!

7. Queens PR – Rotherham, 1

Rotherham toppar förvisso League One och formen är väldigt god men vi tycker samtidigt det är tydligt att Queens PR hittat rätt igen, de har kvalplatsen intakt här i Championship och har bara fem poäng upp till direktplatsen med matchen mindre spelad än Blackburn. Tredje raka? Yes. Spik!

8. Kidderminster – Reading, X2

Det är svårt att blunda för den stora skillnaden mellan lagen här, Kidderminster lirar amatörfotboll i England och har dessutom inte lirat en match sedan den 18 december. X2 bör räcka gott, Reading har trots allt börjat plocka poäng i Championship här på slutet.

9. Boreham Wood – AFC Wimbledon, 1X2

Amatörfotboll för Boreham är verklighet men det är samtidigt relevant att lyfta det faktum att de inte förlorat en match sedan en jäkla bra tid tillbaka, formen är fin och lagen ligger bra till i den inhemska serien. Annorlunda ser det ut för Wimbledon som bara har tre poäng ner till fel sida av strecket i League One. Vi plockar med samtliga tecken.

10. Barnsley – Barrow, 1

Barrow har vunnit 5 av 23 ligamatcher i League Two den här säsongen och formen är inte helt överraskande väldigt svag, vi väljer ettan här och tror på att Barnsley löser det här, trots svaga insatser i Championship.

11. Newcastle – Cambridge United, 1

Ypperligt läge för Newcastle att vinna för en gångs skull då de ställs mot ett lag från League One, och ett gäng som först infinner sig på en 16:e plats i tabellen där. Skillnaden är enorm, vi klickar in ettan och nöjer oss där.

12. Peterborough – Bristol Rovers, 1X

En månad har snart passerat sedan Bristol Rovers lirade en match, Peterborough har samtidigt tre raka inställda fighter i Championship vilket såklart gör det här väldigt komplicerat. Var står lagen i dagsläget? Vi väljer att gå på kvalitén och väljer i det här fallet Championship – och hemmalaget. 1X!

13. Port Vale – Brentford, 2

League Two vs Premier League, dessutom har Port Vale bara vunnit hälften av sina hemmamatcher den här säsongen och dessutom förlorat tre av sina fem senaste matcher i seriespelet. Vi väljer Brentford.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 250 SEK och spela för 1000

Få en 300-procentig odds bonus hos etablerade ComeOn.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming