speltips tipsmedoss kamil

Speltips Rayo Vallecano – Real Betis 9/1: Underhållande möte

Tuff uppgift väntar för Pellegrinis Real Betis under söndagseftermiddagen – ställs mot ligans starkaste hemmalag i Rayo Vallecano.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Vi bjuds på en superspännande fight i La Liga under söndagen där två minst sagt trevliga klubbar att följa gör upp om tre poäng i Madrid. Nykomlingen Rayo fortsätter att vinna matcher här hemma och infinner sig på en imponerande sjätteplats i tabellen, för Real Betis handlar det om att studsa tillbaka efter två raka torsk, men tredjeplatsen är fortsatt intakt och framtiden därför ljus.

Så ser förutsättningarna ut inför söndagens möte, rent tabellmässigt. Två underhållande lag är i alla fall vad vi har framför oss här då både Rayo och Betis tenderar att bjuda till i form av mål. Det faktum att båda lagen kommer att gå för det här i Vallecas talar även det för mål då Betis verkligen behöver studsa tillbaka. Rayo går samtidigt alltid för vinsten på hemmaplan.

Och tittar vi mer exakt på hur Rayo har skött sig här hemma så här långt så är det just som ingressen antyder, de är La Ligas starkaste hemmalag. Resultatraden 8-1-0 är minst sagt otrolig, det är trots allt en nykomling vi har att göra med men trots detta vinner man match efter match. Det är därför allt annat än en enkel uppgift Real Betis har framför sig, ska de lyckas vända på sin negativa trend så kommer det uppenbarligen att krävas en 100-procentig insats på söndag.

Överspelet intressant

Vi räknar med att få se en öppen matchbild på söndag där som sagt Real Betis kommer att utmana Rayo om samtliga tre poäng. Det här Betis nöjer sig absolut inte med ett kryss längre utan agerar tabelltrea av en anledning och målsättningen är såklart att behålla den tabellplaceringen. Därför är det all in som gäller här, Atletico infinner sig ett poäng efter, Barca två och glöm heller inte att Rayo smyger strax bakom, en riktig sexpoängsmatch vi tror kommer att bli väldigt trevlig att bevittna.

Rayo snittar mer än två mål per spelad match här på hemmaplan och kommer att få sina lägen mot Betis, det är en sak som är säker, det här är ett Betis som trots allt släppt in fler mål än ett per spelad match. Dessutom har man bara hållit nollan intakt i fem matcher under säsongen 21/22 – man gör samtidigt i snitt 1.7 mål framåt.

2-1 åt något håll är ett givet slutresultat här i vår värld, därför klickar vi in över 2.5 mål i matchen och gör det till godkända 1.83 gånger insatsen hos spelbolaget Unibet!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.83
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 14:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: