speltips tipsmedoss kamil

Speltips Valencia – Celta Vigo 21/5: Favorit i repris

Det är inte alls mycket som ligger i potten när Valencia och Celta Vigo drabbar samman på östkusten. Odds tips till 3.35x!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

En på förhand egentligen helt död historia mellan två lag som inte har något alls att spela för. Ett poäng skiljer Valencia och Celta åt i tabellen vilket möjligtvis kan göra det hela lite spännande men man spelar samtidigt för max en niondeplats och det kan väl ändå inte locka allt för mycket. Känslan säger att de båda lagen därför tagit semester och vi förväntar oss därför heller inte att se någon jätteunderhållande tillställning här på Mestalla.

Valencia är med andra ord på väg att avsluta ytterligare en misslyckad säsong, ett väntat utfall och därför möjligtvis heller inte ett allt för stort misslyckande, utan vägen tillbaka till toppen kommer att bli lång för den här klubben och man får förvänta sig att landa in någonstans i mitten av tabellen åtminstone under ett par år till framöver.

Celta däremot är förhoppningarna alltid stora kring, inte alls samma storlek på den klubben och därför är också kravbilden en annan men Celta har faktiskt ett riktigt bra lag och därför tycker man de ändå, var tredje eller fjärde år bör kunna vara med och utmana om en topp 6 placering. Men så har det inte blivit här under de senaste åren och heller inte i år, nya tag till nästa säsong helt enkelt. Slutar man nia är det också helt okej såklart.

Krysset intressant

Valencia har spelat oavgjort i tre av sina fyra senaste ligamatcher och det är lite Bordalas över det hela, att kryssa. Just eftersom att hans approach ofta leder till väldigt täta matcher och i slutändan talar det såklart mer för krysset. 15(!) gånger har Valencia spelat oavgjort den här säsongen, inget lag i La Liga har spelat oavgjort fler gånger och därför är det bara att passa på och utnyttja det fantastiska värdet. Speciellt i en sistaomgång där inget står på spel. 

Vi investerade i det mittersta tecknet här senast när Valencia lirade vilket gav fin utdelning. Vi hoppas på samma utfall på lördag, krysset finns hos spelbolaget Snabbare till finfina 3.35 gånger degen. 

Alderete är avstängd och missar därmed matchen för Valencias del. Guillamón och Paulista är skadade. För Celtas del missar Tapia matchen på grund av avstängning. Beltran, Cervi, Nolito, Mina och Mallo är out på grund av skada. 1-1? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 1000 kr

Är du ännu inte kund hos Fastbet? Då väntar en häftig bonus på upp till 1000 kr på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X
Odds: 3.35
Bolag: Snabbare (2000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: