speltips tipsmedoss kamil

Speltips Helsingborg – Värnamo 21/5: Inget målkalas på Olympia

Speltips, odds och allt inför lördagens möte mellan Helsingborg och Värnamo den 21 maj. Matchstart: 17:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Tre otroligt viktiga poäng i potten när Helsingborg och Värnamo drabbar samman såklart, ett möte båda lagen, som kommer att husera i botten, behöver vinna och det går faktiskt inte att överdriva hur viktiga de här fighterna är för HIF och Värnamo, man ökar chansen för vidare spel i Allsvenskan dramatiskt om man lyckas plocka samtliga tre pinnar i den här typen av matcher.

Det tror vi även kommer att märkas tydligt på lördag, dvs att båda lagen intar bana med en ganska så avvaktande approach och med en stor förståelse för att riskerna behöver minimeras. Det finns inget utrymme för ett tapp och det bör även prägla matchbilden på Olympia.

I grund och botten har vi även att göra med två främst defensivt lagda fotbollslag här, Värnamos spelidé är otroligt tydlig och även det talar för att man till slut faktiskt löser ett nytt kontrakt. Åtminstone är man längre fram än de andra nykomlingarna. De är oerhört organiserade. Hos HIF är det mer oklart, de har inte alls lika mycket på plats och det är ibland svårt att tyda några mönster, men faktum kvarstår, de släpper inte in jättemycket mål och därför säger även känslan att det blir målsnålt på Olympia på lördag. Ett 0-0-resultat hade inte alls överraskat.

Odds från målmarknaden

En viktig kamp i bottenstriden av Allsvenskan. Två försiktiga lag, som verkligen vill vinna den här matchen men som inte kommer att ta risker. Allt talar för en målsnål tillställning och med det sagt så är vi inne på att båda lagen inte lyckas hamna i målprotokollet i det här mötet.

Ett 1-0-resultat åt något håll, eller 0-0, det är lite där vi står inför lördagens fight och vi kommer därför också att syna BLGM – Nej till godkända 1.90 gånger degen hos spelbolaget Unibet. Både Helsingborg och Värnamo har gjort färre mål än spelade matcher vilket får målspelet att kännas tryggt.

Värnamo kommer till spel utan Neto som är avstängd på grund av det gula kortet han ådrog sig i matchen mot Mjällby. Resterande lirare är tillgängliga för spel. För Helsingborgs del ser Joelsson att missa matchen, Suljic, Almadjed, Loeper och Hendriksson är out sedan tidigare. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 1000 kr

Är du ännu inte kund hos Fastbet? Då väntar en häftig bonus på upp till 1000 kr på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1.90
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: