speltips tipsmedoss kamil

Speltips Senegal – Zimbabwe 10/1: Afrikanska mästerskapen

Senegal kliver in i de afrikanska mästerskapen som favoriter före Algeriet och Egypten – lever de upp till förväntningarna?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Från den 9 januari till den 6 februari kommer de afrikanska mästerskapen att rulla i Kamerun och det finns ett flertal detaljer som talar för att just Senegal kommer att vara med hela vägen fram till den sista dagen. För Senegal har ett minst sagt otroligt lag och därför är det föga överraskande att just de målas upp som den stora favoriten i tävlingen i år.

Senegal har, först och främst kanske världens bästa målvakt i truppen i Mendy, till vardags i Chelsea. Han har som bekant haft ett otroligt 2021 och med lirare som Koulibaly, Sarr, Diallo, Ciss och Ballo-Toure att välja mellan i en backlinje så sticker det senegalesiska landslaget ut.

Då har vi alltså inte ens nämnt lirare som Gueye (PSG), Mendy (Leicester), Kouyate (Crystal Palace), Dia (Villarreal), Mane (Liverpool), Balde (Cagliari) och Sarr (Watford). Det finns uppenbarligen massvis med kvalité i den här truppen, men även massvis av revanschlusta då Senegal föll mot Algeriet i finalen i det senaste mästerskapet (2019). Då fanns lirare som Mane, Sarr och Gueye med i en elva. 

Klasskillnad

Tittar vi närmre på hur Senegal har uppträtt under de senaste månaderna så är det bara att konstatera att de är steget större än ja, nästan alla landslag på kontinenten. Det här gänget vann såklart sin VM-kval grupp och gjorde det komfortabelt, med fem segrar av sex möjliga och målskillnaden 15-4. De gick även obesegrade genom kvalet till just detta mästerskapet, 14 poäng av 18 möjliga med målskillnaden 10-2.

Och det som får en investering i Senegal att kännas superintressant är det faktum att de helt enkelt är att lita på, de är jämna. Det här landslaget släpper in väldigt få mål och har en stabil grund att luta sig tillbaka på, därför är vi inte allt för oroliga för att de ska göra bort sig i en premiär. Utan snarare tvärtom, vi vet vad vi har Senegal och det som dessutom oftast är avgörande i en premiär i ett stort mästerskap är erfarenheten, det har Senegal massvis av och precis det motsatta scenariot råder i bortalägret. Zimbabwe har tidigare bara deltagit i fyra mästerskap, senast, 2019 vann man noll matcher och i mästerskapet innan det hade man samma dystra facit, noll vinster. 2006 var senast Zimbabwe vann en fotbollsmatch i ett mästerskap. 

Addera därtill att Zimbabwe inte vunnit någon av sina 12 senaste matcher, 8 av de har dessutom resulterat i ett nederlag. Siffrorna talar sitt tydliga språk här, skillnaden är total och därför synar vi också Senegal på asianmarknaden.

Senegal (-1.5 asian handicap) testas till fina 2.20 gånger insatsen hos spelbolaget 888sport! 2-0!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 2500 kronor i välkomstbonus

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då kan du plocka hem en bonus till ett värde av 2500 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.20
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 14:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: