speltips tipsmedoss kamil

Speltips Manchester United – West Ham 30/10: Odds från Premier League

Speltips, odds och allt inför söndagens möte mellan Manchester United och West Ham den 30 oktober. Matchstart: 17:15.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO!

Twitter Facebook

Vi bjuds på en härlig batalj i Manchester under söndagen när Manchester United agerar värd och West Ham tittar förbi. Och kul nog är det ett West Ham som är lite på g igen efter en svag start och därför räknar vi också med att de gör match av det här. United är allt annat än en garanti i den här typen av matcher, trots att det faktiskt börjar se bättre och bättre ut.

Formen är alltså positiv hos Manchester United och de kliver in här i söndagens möte obesegrade sedan den 2 oktober. Förlustmatchen mot Man City är senast de föll och sedan dess har de hunnit lira sju matcher och vunnit fem av dem. Med resultaten i Europa League inräknade. Så det är ett United som helt klart går åt rätt håll, för vi minns även hur starkt de gick inför mötet mot City och bortser vi just från den matchen för en sekund, så kan vi konstatera att Man United plockat 20 poäng av 24 möjliga i seriespelet sedan den där svaga starten. Starkt!

Därför är det heller ingen större överraskning att Manchester United ställs fram som klar favorit här på söndag, de lirar trots allt på hemmaplan och har just den formen med sig in här, vilket bör tala för att United kan lösa det här. Vi finner däremot ettan ointressant i och med att den betalar runt 1.70 gånger degen, vi stänger alltså inte dörren för det här West Ham utan här finna massvis med kvalité och det vore inte jätteöverraskande att faktiskt se de plocka poäng här på Old Trafford.

Odds från Premier League

Cristiano Ronaldo är som bekant tillbaka efter sin avstängning och svarade direkt med att hänga en balja mot Sheriff i veckan, det återstår dock att se huruvida han startar här på söndag eller inte. Högst troligt inte i och med hur det faktiskt sett ut under de senaste veckorna. Varane är definitivt out och det här mötet ser ut att komma för tidigt för Martial som har problem med ryggen. Resterande spelare är tillgängliga.

Det ser inte ut att vara någon större fara med Bowen för West Ham utan han förväntas finnas med här på söndag, Paqueta däremot är ett frågetecken och ges i skrivande stund en 50-procentig chans att lira. Dawson och Cornet likaså. Annars ser skadeläget bra ut för West Ham.

Vi räknar med att få se en tät kamp och en härlig duell här på Old Trafford och förväntar oss att båda skapar en del målchanser, West Ham är som sagt på gång igen efter en trög start och har börjat vinna fotbollsmatcher. De gör en del mål också och har gjort minst en balja i 13 av sina 15 senaste matcher (sett till alla tävlingar). Det talar för att man även nätar här mot United, BLGM – Ja blir därför per automatik ett intressant spel härifrån Manchester. Vi klickar in det till godkända 1.73 gånger insatsen hos Casumo och säger 1-1 eller 2-1.

 RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR I FREEBET!

Lås upp en 100-procentig odds bonus

Speedybet erbjuder alla nya kunder 1000 SEK i välkomstbonus. 100% upp till 1000 kr.
Hämta din odds bonus här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.73
Bolag: Casumo (100 kr freebet)
Spelstopp: 17:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: