sociala medier facebook

Söndagskupongen 30/10: En trippel till 15.21 gånger pengarna

Vi höjer svårighetsgraden och testar en trippel till 15.21 gånger insatsen hos Unibet. Odds från Allsvenskan, La Liga och Serie A.

Twitter Facebook

Spel nummer 1: Varberg – Malmö FF, 2 (2.05): 

Fint värde ställs fram här på ett Malmö FF som förvisso gått allt annat än bra den här säsongen men även ett Malmö FF som faktiskt, trots att de längre inte har en möjlighet att nå Europa är pressade att vinna. Deras heder står onekligen på spel här i de två sista omgångarna och de behöver göra allt i sin makt för att vinna båda de matcherna och på så vis kliva ut ur säsongen 2022 med i alla fall det, sex pinnar av sex möjliga. Och i alla fall sluta före ett IFK och ett Mjällby.

Och trots att Malmö FF inte har en möjlighet att varken ta sig vidare i Europa League eller till Conference League så står pengar på spel vid en eventuell vinst i den sista omgången. Det bör ligga i klubbens intresse att vinna det mötet och därför är också söndagens möte mot Varberg ett sätt att hitta tillbaka på.

Vi kommer heller inte från att Varberg de heller inte mår allt för bra, de har förlorat fyra av sina sex senaste matcher och här närmst, i de två senaste omgångarna har de släppt in hela sju mål. 4-1-förlust mot Mjällby(!) och 3-0-förlust mot Elfsborg på hemmaplan. Vi plockar därför med Malmö FF i den här trippeln, Varberg kan bevisligen inte prestera med kniven mot strupen.

Spel nummer 2: Athletic Bilbao – Villarreal, X (3.45): 

Athletic Bilbao och Villarreal står på exakt lika många poäng efter 11 spelade omgångar och det innebär att de delar sjätteplatsen i tabellen, en okej start från båda läger egentligen där Bilbao möjligtvis överlag har varit snäppet vassare men som nu har fallit tillbaka en aning efter en positiv start.

Villarreal däremot har större krav på sig i och med fina resultat från de senaste åren, de har lirat semifinal i Champions League och alltid varit med i slaget om Europa här i La Liga och nu har de sakta men säkert börjat komma igång igen. Emery har dock lämnat och skrivit på för Aston Villa, vilket väcker frågetecken. Det återstår att se vilket typ av fotboll det blir under Setien men en sak är säker, han vill gärna undvika ett nederlag i sin första match som huvudansvarig.

Som alltid med Bilbao på banan kan vi förvänta oss att se en superstabil defensiv från hemmalagets sida, Villarreal är även de riktigt bra rent defensivt och faktum är att det bara är ett lag i La Liga som släppt in färre mål än dem, Barcelona. Därför är det högst troligt också en tät kamp vi kommer att få bevittna här på San Mames. Så brukar det även se ut när de här lagen ställs mot varandra. Krysset, det vanligaste utfallet under de senaste åren.

Vi har därför alla anledningar till att testa krysset till fina 3.45 gånger pengarna. Trissar upp oddset bra i den här trippeln.

Spel nummer 3: Torino – Milan, 2 (2.15):

AC Milan fortsätter att vinna fotbollsmatcher i Serie A och infinner sig alltså på en andraplats, blott tre poäng bakom ett fantastiskt Napoli som i princip gått och krossat allt motstånd den här säsongen. Ett Napoli som vunnit över Liverpool med 4-1 och ett Napoli som slaktat ett Ajax och det tycker vi även säger en del om AC Milans säsong så här långt.

Milan kommer dessutom närmst från en storseger i Champions League i en match de alltså var pressade att vinna, många var inne på att Milan eventuellt skulle tappa poäng i Zagreb eftersom att Chelsea och Salzburg hade gjort det tidigare men nej, Milan såg till att vinna den matchen med 4-0. En ordentligt styrkebesked i vår värld.

Milan är uppenbarligen att lita på och vi kan därför inte annat än att testa det fina oddset som faktiskt ställs fram på de här på söndag. 2.15x är taget alla dagar i veckan mot ett Torino som blott en av sina sex senaste matcher i Serie A.

trippen speltips 30 oktober

 RYGGA VÅR TRIPPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL!

100% upp till 1000 kr – hos Fastbet

Sätt in 1000 kr hos Fastbet – få 2000 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Malmö FF, X i Athletic – Villarreal & Milan
Odds: 15.21
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: