speltips tipsmedoss kamil

Speltips Lyon – AC Ajaccio 5/8: Favorittippade efter PSG

Lyon har förstärkt kraftigt i sommar med Lacazette, Tolisso och bland annat Tagliafico in. Det blir minst en Champions League-plats efter den misslyckade säsongen i fjol.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Ligue 1 är tillbaka och bjuder till i form av en fight under fredagskvällen, den mellan Lyon och nykomlingen AC Ajaccio där såklart det mesta talar för att hemmalaget drar det längsta strået.

Lyon var under fjolåret allt annat än en garanti i betting-väg utan snarare tvärtom, var de ett stort misslyckande och slutade först på en åttondeplats i tabellen med blott 17 vinster efter 38 spelade omgångar. Vi tror dock på helt andra siffror i år och är inne på att vi kommer att få se ett starkt och pålitligt Lyon igen, som under tidigare upplagor där de på hemmaplan varit lite av en garanti.

Anledningen till detta grundar vi i vad ingressen även påpekar, Lyon förstod väl att fjolårets säsong var direkt oacceptabel och att det var ett stort, stort misslyckande för hela föreningen. Därför har de också tydligt agerat i sommar och förstärkt truppen ordentligt, samt behållit sina bästa spelare från i fjol. Lacazette vet vi är lite av en mål-garanti i Ligue 1, han har nätat i två raka träningsmatcher inför fredagen och Tolisso sägs vara spelredo efter att ha missat spel här under de senaste veckorna. Tagliafico är varm i kläderna och en bra förstärkning på vänsterbackspositionen, så mycket pekar åt att Lyon faktiskt står för en fin säsong. De flesta är inne på att man är den självklara utmanaren till PSG, och det skriver vi under på – det blir minst CL-spel nästa säsong.

Vinner tryggt

AC Ajaccio är som sagt nya i Ligue 1 för i år och en nykomling är alltid en nykomling och vi räknar därför med att de får det tufft i jakten på ett nytt kontrakt i Frankrikes högstaliga. Vi vet att det här gänget har en otrolig defensiv, eller åtminstone att de hade det i fjol när de bara släppte in blott 19 mål på 38 spelade omgångar, men just offensiven, tror vi kommer att vara det som fäller dem i och med att den känns alldeles för svag för att kunna mäta sig med de andra lagen i Ligue 1 – bara 39 gjorda i Ligue 2 i fjol. Alltså 39-19 i målskillnad, lite av ett Atletico Madrid och trots att det är imponerande att hålla tätt, så behöver man högst troligt göra fler mål när kvalitén går upp ett snäpp här.

En aning trögstartad premiär räknar vi med att få se här men i och med förstärkningarna Lyon ändå gjort, så har vi svårt att se att de inte ska vinna den här premiären. De spelade oavgjort mot Inter senast och besegrade Feyenoord i matchen innan, två mål gjorda i vardera match och vi räknar med samma utfall här på fredag. Att Lyon sätter dit två till slut.

Därför investerar vi också en slant i Lyon (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – och gör det till fina 1.85 gånger insatsen hos No Account Bet. 2-0 och en bra start för Lyon! Lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Säsongsstart: 100% upp till 3000 SEK i välkomstbonus!

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då väntar en häftig odds bonus på dig!
Läs mer om detta här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.85
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: