speltips tipsmedoss kamil

Speltips Crystal Palace – Arsenal 5/8: Premier League-premiär!

Premier League är äntligen tillbaka och ni hittar i vanlig ordning speltips inför varje helg här på tipsmedoss.com. Ny säsong, nya möjligheter! Nu kör vi.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS EXPEKT!

Twitter Facebook

Som vi har längtat efter den här fredagen, Premier League rullar äntligen igång igen och det är som alltid den bästa säsongen någonsin vi har framför oss. Det är känslan idag åtminstone, inför premiären mellan Crystal Palace och Arsenal, där de sistnämnda ser riktigt, riktigt bra ut.

Arsenal har gått som tåget i träningsmatcherna inför säsongsstarten, 6-0 här närmst mot Sevilla, 4-0 innan dess mot Chelsea och tittar vi på de tre första träningsmatcherna lyder resultaten; 3-1-vinst mot Orlando City, 2-0-vinst mot Everton och en 5-3-vinst över Nurnberg. Fem matcher, fem vinster. Nu ska vi såklart vara försiktiga med att dra allt för stora slutsatser från dessa möten, men vi vågar åtminstone konstatera att årets Arsenal kommer att vara bättre än fjolårets Arsenal.

Och en stor anledning till detta tycker vi stavas Jesus in, sju mål har han hunnit mäkta med i Arsenal-tröjan på fem spelade matcher och det är väl ändå otroligt. Att så snabbt kliva in och sätta det stora avtrycket, vi vet att han har lirat i Premier League länge och kan därför ligan, den detaljen kommer att göra Arsenal snäppet vassare och addera därtill en Zinchenko in, en ny och perfekt lagkapten i Ödegaard och Saka kvar, ja vi räknar med att säsongen 22/23 kommer att bli en bra sådan för Artetas Arsenal.

TILLFÄLLIG VÄLKOMSTBONUS hos Unibet: 100% upp till 1000 SEK (fram till den 14 augusti). Passa på! Läs mer här!

Knepig premiär

Oavsett hur bra Arsenal faktiskt sett ut inför den nya säsongen kommer vi inte från att det är här i Premier League som det gäller, en premiär på Selhurst Park är en knepig sådan och trots att man faktiskt krossat Chelsea och Sevilla så är det någonting annat att kliva in i omgång 1. Och vi är alltså inte så säkra på att det faktiskt blir ett logiskt utfall här, Crystal Palace ser inte alls jättespännande ut utan är ännu en gång, just Crystal Palace, ett gäng vi räknar med kommer ha sina toppar men även sina dåliga perioder, en Zaha som emellanåt kommer att rädda de med sin briljans men som lika många gånger kommer att stå utanför banan skadad.

Men Crystal Palace är just Crystal Palace och i en premiär, på Selhurst Park räknar vi med att de kommer störa Arsenal. De slog Montpellier här närmst med 4-2 och innan dess gjorde man historien kort med QPR efter bland annat två mål av Zaha. Sju gjorda mål på de två senaste matcherna alltså, en balja utgår vi därför från att man mäktar med när Arsenal tittar förbi på fredag.

Vi tycker därför även BLGM – Ja är ett fint spel från Premier League-premiären, två lag som tror på samtliga tre pinnar i den här premiären och två lag som har sin stora styrka i offensiven. Målspelet betalar fina 1.83 gånger insatsen och klickas in hos spelbolaget Expekt! 1-2.

 RYGGA DITT SPEL HOS EXPEKT – FÅ 1500 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 1000 kr

Är du ännu inte kund hos ComeOn? Då väntar en trevlig bonus på upp till 1000 kr på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.83
Bolag: Expekt (1500 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: