speltips tipsmedoss kamil

Speltips Liverpool – Napoli 1/11: Den superviktiga gruppvinsten

Fyra mål mot noll, det är vad som krävs för Liverpool om de ska vinna den här gruppen före Napoli. Ett omöjligt uppdrag?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

En spännande sistaomgång i Champions League där det trots allt fortsatt finns saker och ting att spela för. Och i det här fallet, här på Anfield spelar Liverpool och Napoli om en förstaplats som innebär att man undviker tufft motstånd i en åttondelsfinal och det ligger därför också såklart i båda klubbarnas intresse att vinna gruppen.

Och det är som bekant Napoli som i dagsläget ser ut att bli vinnaren efter en fantastisk höst, de slog Liverpool med 4-1 i Neapel för några veckor sedan och står på 15 poäng av 15 möjliga här i Champions League. De toppar som bekant även Serie A och även där med en oerhört imponerande resultatrad, vilket i princip gör Liverpools uppgift omöjlig här. De behöver som sagt vinna med fyra bollar för att kliva om Napoli och den stora frågan är ifall dagens Liverpool verkligheten har det i sig.

Liverpool har som bekant gått trögt och har ännu en gång fallit in i en svagare period med insatser som minst sagt väcker frågetecken, det blev förlust mot Leeds på Anfield här närmst och i omgången innan det föll man mot tabelljumbon Nottingham Forest med 1-0. Däremellan en 3-0-vinst över Ajax i Champions League, vilket nästintill gör det omöjligt att avgöra status på det här Liverpool inför tisdagens möte. En sak är åtminstone säker, spelbolagen överskattar det här Liverpool grovt inför Napolis besök.

Fint värde på Napoli

Dubbelchansen X2 betalar exakt dubbla degen hos spelbolaget 888sport och det tycker vi är ett på tok för högt odds att ställa fram. Vi kommer inte från att Liverpools bara vunnit 4 av 12 matcher i Premier League och att de först infinner sig på en niondeplats i tabellen där. Det är ett smått otroligt värde trots allt och då är det ändå kanske hela Europas bästa lag som kommer på besök under tisdagen.

Napoli är minst sagt otroliga just nu och kliver dessutom in i tisdagens möte med bästa möjliga förutsättningar, det är Liverpool som behöver göra fyra mål vilket betyder att Napoli bara kan gå och vänta på omställningslägen. Det passar de alldeles utmärkt här, att spela med ett stort tålamod men även utan någon som helst press efter att ha besegrat Liverpool med 4-1. De har redan bevisat att de är att räkna med.

X2 till 2.00 gånger insatsen måste därför testas här, speciellt i och med att Liverpool har Tottenham borta till helgen och enligt rapporter kan Klopp dessutom komma att rotera en aning här (det sägs att Milner, Konate, Van Dijk och Tsimikas startar i en backlinje). Även skadeläget är långt från optimalt med Diaz, Jota, Matip och Arthur out.

X2 är givet till exakt dubbla degen hos 888sport. Vore tjänstefel att inte klicka in det. Vi säger 1-1 här på Anfield.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Lås upp en 100-procentig odds bonus

Betfair erbjuder alla nya kunder 1000 SEK i välkomstbonus. 100% upp till 1000 kr.
Hämta din odds bonus här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 2.00
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: