speltips tipsmedoss kamil

Speltips Bayern München – Inter 1/11: Avslaget i München

Speltips, odds och allt inför tisdagens möte mellan Bayern München och Inter den 1 november. Matchstart: 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Champions Leagues sistaomgång rullar igång under tisdagen vilket innebär att vi redan har ett avgörande på flera håll, mer exakt rör det sig om 12 lag som är klara för en åttondelsfinal och 3 lag klara gruppvinnare vilket betyder att vi åtminstone har lite att hålla koll på under tisdagen och onsdagen. Grupp C, där just Bayern, Inter, Barca och Viktoria Plzen huserar, är helt avgjord då inget lag har en möjlighet att röra på sig, varken upp eller ner.

Vi kan därför utgå från att vi får se en del rotation i båda läger i München på tisdag, här finns ingen som helst anledning till att ställa fram de 11 bästa utan det bör ligga i båda tränarnas intresse att vila lite av manskapet. Det har varit otroligt intensivt under de senaste veckorna med matcher var tredje- och fjärde dag och här framöver fortsätter det bara att rulla.

Vi räknar därför inte med att få se någon kalastillställning på tisdagskvällen, ett något lägre tempo från värden Bayern bör resultera i att Inter lyckas stå emot relativt bra åtminstone och absolut inte bjuda till i form av något målkalas. Inter har dessutom växlat upp här på slutet, de kliver in i tisdagens möte med sex vinster på de sju senaste matcherna och hållit nollan intakt i över 180 minuter, det öppnar upp för en jämnare match i Tyskland. 

Odds från målmarknaden

Bayern München kliver in i mötet utan Sarr, Hernandez, Neuer, Sane, de Ligt och Muller, samtliga out på grund av skada och därför kommer vi heller inte från att det är ett något försvagat Bayern vi faktiskt har att göra med här. Därför bör vi kunna utgå från att de inte kör över det här Inter på tisdag. 

Inter kommer till spel utan Dalberg, Brozovic, Lukaku och Brazao, vilket innebär goda förutsättningar då både Brozovic och Lukaku redan missat en del spel den här säsongen. Inzaghi har en bred trupp till sitt förfogande och Inter kommer därför att ha ett bra lag på banan. Ett gäng vi räknar med står emot ett sargat och redan klart Bayern på Allianz Arena relativt bra.

1-0 eller 2-0 Bayern München säger vi efter en någorlunda så avslagen tillställning där varken Bayern eller Inter kommer upp i sin högstanivå. Det finns heller ingen anledning att gå för nästa och nästa mål vilket gör underspelet intressant, vi klickar in Under 3.5 mål i matchen och gör det till 1.84 gånger pengarna hos No Account Bet.

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

200% upp till 1800 SEK – hos Snabbare

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då kan du sätta in 600 kr och få 1800 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål i matchen
Odds: 1.84
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: