speltips tipsmedoss kamil

Speltips Kroatien – Belgien 1/12: Spännande förutsättningar

Speltips, odds och allt inför torsdagens möte mellan Kroatien och Belgien den 1 december. Matchstart: 16:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Otroligt sistamatch vi får i grupp F där Belgien är riktigt illa ute och behöver vinna för att ta sig vidare till en åttondelsfel, det trodde man inte riktigt på förhand utan räknade i princip med att båda de här ”jättarna” redan skulle ha säkrat avancemanget inför omgång 3. I och med spelschemat.

Dock är det alltså inte riktigt så det har blivit utan Marocko har tagit vara på både Kroatiens (premiärrundan) och Belgiens trötta inställning, fyra poäng plockade man i de två matcherna vilket innebär att Kroatien och Marocko står på fyra poäng, Belgien på tre och Kanada på noll. Det betyder att det räcker med ett kryss för Kroatien och förlorar Marocko stort mot Kanada, kan även Belgien ta sig vidare på krysset, ingenting talar dock för ett sådan utfall och därför är det också bara en vinst som gäller för Martinez mannar.

Vi är dock inte så säkra på att det blir så för det här underpresterande Belgien, de har inte alls varit bra och ska dessutom vara väldigt nöjda med att de ens står på tre poäng. Kanada förtjänade minst en pinne i premiärrundan och det säger väl egentligen allt om status på Belgien, det blåser även hejvilt kring laget där stämningen inte alls verkar vara på topp inför torsdagens möte. Alla dessa detaljer talar starkt för Kroatien och det gör även förutsättningarna, Kroatien kan lira avvaktande och är trots allt vidare på ett kryss, annorlunda ser det ut för Belgien som behöver flytta fram manskapet vid ett 0-0-läge. En sådan matchbild tror vi kan komma att passa Kroatien väldigt bra.

Oddset måste testas

Kroatien inledde VM svagt där insatsen mot Marocko onekligen väckte frågetecken då i princip hela laget såg väldigt trötta ut, man skapade i princip ingenting och avsaknaden av en nia och en riktig målskytt var otroligt stor, Modric underpresterade dessutom kraftigt vilket väckte tankar och funderingar kring hur bra det här Kroatien verkligen är. De steppade dock tillskillnad från Belgien upp i den andra omgången och besegrade Kanada med 4-1 och den insatsen tycker vi helt klart bekräftade att Kroatien fortfarande har en del boll i sig.

För det var alltså inte bara resultat som stack ut i det mötet utan Kroatien var riktigt bra och osade klass, dessutom var det hela tydligt, att Kroatien faktiskt var två steg större än Kanada och just att de kontrollerade det hela så pass bra, samtidigt som de var otroligt effektiva när lägena gavs, bevisar bara att de är bättre än Belgien i dagsläget. Vi kan inte se det på ett annorlunda sätt, det är absolut inte att dra förhastade slutsatser utan de stod för den insatsen och den insatsen var riktigt bra.

Vi känner oss därför också trygga i att investera en slant i Kroatien på torsdag, som sagt de kan spela avvaktande och kliva upp när det väl passar och det är en otrolig skön approach att kunna ha. 1×2-marknaden låter vi även av den anledningen bli, krysset räcker för deras del vilket trots allt öppnar upp för en jämn drabbning, dnb-marknaden är däremot väldigt trevlig och där måste oddset testas.

Kroatien (dnb) till 1.90 gånger insatsen hos Unibet blir vårt speltips från Ahmed bin Ali Stadium. 1-0 eller 2-1 Kroatien säger vi, och har ni ännu inte ett konto hos Unibet, väntar en boostad välkomstbonus under VM på er, 100% upp till 500 kr finns att klicka hem via länken nedanför. Lycka till ifall ni hakar på!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 500 KR BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 500 kr + 100 free spins

Är du ännu inte kund hos Nordicbet? Då väntar en häftig bonus på upp till 500 kr + 100 free spins på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 1.90
Bolag: Unibet (500 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: