speltips tipsmedoss kamil

Speltips Kanada – Marocko 1/12: Marocko löser det

Otroligt fina Marocko såg till att knipa alla tre poäng mot Belgien och höll även nollan mot Kroatien i premiärrundan. Drömchans här!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Marocko har hunnit charma fotbollsvärlden endast efter två spelade omgångar i VM 2022 och kliver nu in i torsdagens med fyra poäng på kontot, efter att ha ställts mot de två bästa landslagen i gruppen. Kroatien och Belgien. Fyra pinnar är facit efter en minst sagt imponerande insats mot Belgien (2-0) och därför är det faktiskt också drömläge för Marocko på torsdag, en vinst kan mycket väl innebära att man vinner gruppen om Kroatien tappar poäng mot Belgien.

Ännu är dock inget klart än såklart och det är just de här 90 minuterna Marocko behöver ta sig genom och komma ut på andra sidan med minst ett kryss, om den här sagan garanterat ska fortsätta. En tvåmålsförlust kan också innebära avancemang, om Belgien kryssar eller förlorar och därför är det bara att slå fast att det ser väldigt bra ut för Marocko inför avgörandet. De går dock för gruppsegern, det råder det inga som helst tvivel om.

Marocko får dock se upp med det här Kanada, de är absolut inget enkelt motstånd och de imponerade stort mot Belgien i premiärrundan, ett ungt och spännande landslag som lär ha mer att säga till om i nästa mästerskap, men tittar vi på det hela nyktert så kommer vi inte från att det skiljer åtminstone en nivå mellan dessa landslag. För det måste slås fast efter Kanadas förlust mot Kroatien, och då är det absolut inte endast slutresultatet vi tittar på utan den uppenbara klasskillnaden som faktiskt ägde rum i matchen, det var otroligt tydligt att Kanada inte räckte till när Kroatien växlade upp och den insatsen får oss att starkt tro på Marocko på torsdag.

Fint värde

Först och främst är vi alltså inne på att kvalitén blir avgörande på torsdagskvällen när Kanada och Marocko gör upp om de här tre poängen, men vi kommer heller inte från att motivationen talar för Marocko också, vi har fått vid ett flertal tillfällen fått bevittna hur tungt faktiskt motivation och vilja väger i dessa sammanhang, Saudiarabien är ett exempel på det men även Japan, när allt står på spel och man väntat länge på de här matcherna, så är allting möjligt och i det här fallet talar alltså båda faktorerna för Marocko.

Marocko kan ta sig vidare till ett slutspel i VM och det är absolut inte i varje VM som de gör detta, att skriva historia med sitt landslag är en dröm och vi utgår därför från att det här gänget intar banan på största möjliga fokus och motivation, för Kanada kan mycket väl luften gå ur vid ett underläge och Marocko riskerar som sagt inte att hamna där på samma sätt. Vi tycker därför tvåan på 1×2-marknaden är ett givet spel härifrån.

No Account Bet betalar oss alltså hela 2.14 gånger insatsen för Marocko-vinsten och den tar vi alla dagar i veckan, även vid 2.00x. Vi säger 2-1 Marocko och har ni ännu inget konto hos No Account Bet, väntar en härlig bonus på er, 100% upp till 2000 kr finns att klicka hem via länken nedanför. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

200% upp till 1800 SEK – hos Snabbare

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då kan du sätta in 600 kr och få 1800 kr att spela för.
Gå till Snabbare.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.14
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: