speltips tipsmedoss kamil

Speltips Brighton – Crystal Palace 14/1: Odds från målmarknaden

En fight i Premier League under fredagen, Brighton och Crystal Palace drabbar samman på Falmer Stadium. Speltipset har vi!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Brighton ser äntligen ut att ha hittat rätt igen efter två, tre tunga månader och kliver nu in i fredagens möte med fyra positiva resultat i bagaget. Tre vinster, varav en i FA Cupen efter förlängning samt ett kryss mot Chelsea på Stamford Bridge är facit, det tar man med sig in i fredagens möte mot Crystal Palace och därför är det heller inte så konstigt att Brighton målas upp som favoriter här. Pigga just nu!

Crystal Palace däremot fortsätter att blanda och ge, de plockar poäng i princip i varannan match, åtminstone har det varit så här på slutet och det har heller inte att göra med att de är starkare hemma eller borta, utan snarare att Crystal Palace faktiskt är direkt ojämna. De spelar förvisso allt som oftast bra och borde kanske haft fler vinster sett till hur man lirat men vi kommer samtidigt inte från att de faktiskt strugglar med att vinna matcher. Vi tycker insatsen mot West Ham senast sammanfattar lite var detta Palace står under Viera, 3-0-underläge i halvtid för att sedan växla upp under andra och sätta dit både 1-3 och 2-3. Det finns alltså ofta många positiva detaljer kring Palaces insatser men alltså även det motsatta, sämre detaljer. I varje match.

Men en sak vi tycker Viera åtminstone satt är offensiven, Crystal Palace har gjort mycket mål den här säsongen och det är såklart en förutsättning för att lyckas. 29 mål står man på och då har man dessutom börjat göra fler mål här på slutet. 12 mål har man mer exakt gjort på sina 6 senaste matcher och det är riktigt bra, dock är det relevant att lyfta att Zaha, Ayew och Kouyate lirar i afrikanska mästerskapen och är därmed inte tillgängliga för Palace framöver, och det kommer att bli kämpigt. 

Odds från målmarknaden

Nu tror vi dock fortsatt mycket på Crystal Palaces offensiv trots att Zaha och Ayew inte finns med, laget är inne i ett bra flow när det kommer till att vara effektiva i den sista tredjedelen och då kan vi dessutom även nämna det faktum att Zaha inte lirat sedan Palace föll mot Tottenham. I de tre senaste matcherna har Zaha alltså inte funnits med, men trots detta har alltså Palace gjort sju mål. 

Vi är därför lite inne på att Palace kommer att göra samma sak på fredag, dvs mål. Brighton har förvisso inte släppt in jättemycket mål men de har samtidigt bara lyckats hålla nollan intakt i 6 av 19 ligamatcher den här säsongen och därför har vi alla anledningar att tro att ett Palace som faktiskt öst in mål här på slutet kan få hål på Brighton också. Det brukar svänga en del i Palaces matcher trots allt och det får en investering i BLGM – Ja att kännas bra så här på förhand. Målspelet har suttit i fem av Brightons sju senaste matcher. Addera därtill att Palaces målskillnad lyder 29-30.

Vi klickar därför in BLGM – Ja och gör det till godkända 1.909 gånger insatsen hos spelbolaget 888sport!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 2500 kronor i välkomstbonus

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då kan du plocka hem en bonus till ett värde av 2500 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.909
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: