speltips tipsmedoss kamil

Speltips Borussia Dortmund – SC Freiburg 14/1: Odds från Bundesliga

Borussia Dortmund har vunnit åtta av nio hemmamatcher den här säsongen och gjort hela 26 mål. Tuff uppgift väntar Freiburg.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

SC Freiburg har stått för en lysande säsong i Bundesliga så här långt och infinner sig på en imponerande fjärdeplats i tabellen, före lag som Bayer Leverkusen, Leipzig och Wolfsburg. En otrolig bedrift men även en överraskande sådan, det får vi ändå konstatera så här 18 omgångar in i seriespelet.

Freiburg har numer bara en pinne upp till tredjeplacerade Hoffenheim, dessutom kliver man in i fredagens möte obesegrade i tre raka omgångar och därför är det uppenbarligen allt annat än en enkel uppgift Borussia Dortmund faktiskt har framför sig på fredag, att bara kliva ut och städa undan Freiburg kommer man inte att göra men är prestationen på topp så bör man vara steget större över 90 minuter.

För vi kommer inte från att hemmalaget har större muskler, Dortmund har som sagt vunnit åtta av nio hemmamatcher och har dessutom Håland, Hazard, Reus, Brandt, Bellingham och Guerreiro friska, samtliga förväntas finns med från start här och därför har vi väldigt svårt att se att Freiburg ska palla stå emot här borta i Dortmund.

Odds tips till 2.05x

En detalj som är relevant att lyfta inför fredagens möte på Signal Iduna Park är det faktum att Dortmund numer faktiskt ”bara” infinner sig sex poäng bakom Bayern München i tabellen. Bayern föll mot Gladbach senast samtidigt som Dortmund stod för en mäktig vändning mot Eintracht Frankfurt, från 2-0 till 2-3 inom loppet av 18 minuter. En jäkla moralboost, samt ett steg närmre Bayern, det tror vi kommer att resultera i att vi får se ett väldigt piggt hemmalag på fredag.

Så länge avståndet faktiskt bara lyder sex poäng så utgår vi från att Borussia Dortmund bara tuffar på, speciellt här på hemmaplan där man trivs som allra bäst. De är seriens starkaste hemmalag och bör därför kunna lösa en tvåmålsseger mot ett motstånd av Freiburgs kaliber, därför kommer vi även att syna ett odds på asianmarkanden.

Dortmund (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – betalar otroliga 2.05 gånger insatsen hos spelbolaget No Account Bet. Alldeles för fint värde för att låta bli en investering, dagens bästa speltips från oss här på Tipsmedoss.com! Stort lycka till vid rygg och har ni ännu inte ett konto hos No Account Bet så väntar ett härligt erbjudande på er! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 1000 kronor i riskfritt spel

Är du ännu inte kund hos Hajper? Då kan du plocka hem ett riskfritt spel till ett värde av 1000 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.05
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: