speltips tipsmedoss kamil

Speltips Barcelona – Napoli 17/2: Torsdagens höjdpunkt

FC Barcelona och Napoli drabbar samman i playoff-rundan i Europa League. Håller favoriten Barcelona?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

FC Barcelona vs Napoli. Ett möte som osar Champions League snarare än Europa League men nu är det här verkligheten för de båda lagen och vilket lyft för hela tävlingen. Vi har ett flertal riktigt fina fotbollsklubbar i det här slutspelet, Porto, Atalanta, Dortmund, Leipzig och Sevilla är ytterligare fem som hittat hit och oj vad spännande det ska bli att se vilka som står där i en final i maj månad. Enligt Unibet är i skrivande stund Dortmund favorit, följt av Sevilla och FC Barcelona.

FC Barcelona och Napoli var det ja och vi alla är nog överens om att det här mötet sticker ut lite mer än de andra, vilken fight och här målas alltså Barca upp som favoriter hos spelbolagen. Väntat möjligtvis, vi tycker dock det är 50/50 nu när Napoli bland annat fått tillbaka Osimhen och vi räknar med att Napoli kommer att göra det väldigt jobbigt för Barcelona.

Barcelona vet vi sedan tidigare har haft en jobbig säsong 21/22, de är dock på uppgång nu och har som bekant bland annat plockat in Aubameyang, Ferran Torres och Traore, de två sistnämnda har redan hunnit presentera sig och såklart är det ett bättre Barca vi har framför oss idag, än det Barca vi fick se under inledningen på säsongen. Det är dock långt från ett 100-procentigt Barca och det är en aspekt vi tar hänsyn till när vi gräver fram ett speltips från Camp Nou under torsdagen.

PROVA UNIBET – SVERIGE POPULÄRASTE SPELBOLAG! Nya kunder får 100 kr i freebet av Unibet – utan omsättningskrav. Läs mer och registrera er här!

Mål åt båda håll?

Det finns otroliga många detaljer som talar för att vi kommer att få se en öppen matchbild, lite mindre än om mötet hade ägt rum i fjol då bortamålsregeln är borttagen men Napoli är vi helt övertygade om kommer att jaga mål trots att ett mål i deras fall här inte väger tyngre än dem på hemmaplan. Men bortsett från den specifika detaljen så talar faktiskt det mesta för att båda lagen kommer att hamna i målprotokollet på torsdag.

FC Barcelona har haft stora problem rent defensivt den här säsongen, de har alltså bara lyckats hålla nollan intakt i 2 av sina 14 senaste matcher sett till alla tävlingar och här räknar vi alltså även med resultaten i Copa del Rey, där Barca bland annat ställts mot division 3-laget Linares Deportivo. 2 nollor på 14 matcher, det sticker ut och är en tydlig siffra, Napoli med Osimhen tillbaka ska därför kunna såra Barcelona, trots spel på Camp Nou.

Rent offensivt har Barca dock mycket kraft, de har gjort minst 1 mål i 11 raka matcher och här på hemmaplan tycker man de bör kunna få hål på Napoli, speciellt i och med att det är just det som högst troligt kommer att krävas för ett avancemang från playoff-rundan.

Med det sagt så klickar vi in BLGM – Ja här och gör det till godkända 1.66 gånger insatsen hos Campobet. Missa absolut inte deras välkomstbonus, 100% upp till 2000 kr finns att hämta hem här nedanför. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 1000 kronor i riskfritt spel

Är du ännu inte kund hos Hajper? Då kan du plocka hem ett riskfritt spel till ett värde av 1000 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.66
Bolag: Campobet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: