speltips tipsmedoss kamil

Speltips Athletic Bilbao – Levante 7/3: Favoriten håller

Athletic Bilbao är stora favoriter i måndagens möte mot Levante och det är ett befogat favoritskap. Vi väljer sida.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Athletic Bilbao kommer inte att spela final i Copa del Rey efter att ha förlorat mot Valencia med 1-0 i veckan. En stor besvikelse för det här gänget såklart eftersom att man dessutom klev in som favoriter i semifinalen. Det urtåget innebär dock samtidigt att Athletic Bilbao bara har La Liga att fokusera på under våren och det bör betyda att man kommer att närma sig Villarreal och Real Sociedad i jakten på Europa-spel.

För det är enbart det Athletic Bilbao har att spela för just nu, de infinner sig på en åttondeplats i tabellen och har fem poäng upp till Villarreal och ytterligare två poäng upp till Real Sociedad. Avståndet är möjligtvis inte litet men Bilbao har matchen mindre spelad vilket ändå innebär att man är med. En sak är dock säker, ska man göra upp om Europa så har man inte råd att tappa poäng mot ett motstånd av Levantes kaliber.

Levante agerar fortsatt tabelljumbo i La Liga och detta trots att man faktiskt noterats för sju poäng på de tre senaste omgångarna i La Liga, det säger allt om hur svag upplaga man genomfört den här säsongen och trots den positiva trenden så har de alltså fortfarande hela åtta poäng upp till säker mark. Vi räknar därför med att Levante lirar fotboll i LaLiga 2 nästa säsong.

Tät kamp men Bilbao vinner

Levantes positiva trend här på slutet tror vi kan komma att skapa lite spänning på måndagskvällen, de är uppenbarligen sämst i La Liga men har trots allt visat att de kan stå emot bra motstånd här på slutet och Bilbao vet vi sedan tidigare dessutom har problem i offensiven. Bilbao tenderar att spela jämnt och det räcker bara att titta närmre på hur många gånger de faktiskt spelat oavgjort för att förstå detta, bara Cadiz har fler kryss i La Liga den här säsongen.

I slutändan räknar vi dock med att Bilbao vinner den här matchen, hemmaplansfördelen och urtåget ur Copa del Rey tror vi fäller avgörande här. För trots en svagare form på slutet så är det bara att slå fast att här hemma så fortsätter Bilbao vinna matcher, de har förlorat tre av sina fyra senaste matcher sett till alla tävlingar och samtliga förluster har kommit på resande fot. Här på San Mames är Bilbao obesegrade sedan den 22 december – fyra vinster och ett kryss på de fem senaste matcherna.

Med det sagt så klickar vi in Bilbao som vinnare + Under 3.5 mål i matchen i och med att det trots allt är Bilbao, ofta målsnålt och tät. Kombinationsspelet betalar fina 2.10 gånger insatsen hos 888sport. 1-0 eller 2-1.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 2500 kronor i välkomstbonus

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då kan du plocka hem en bonus till ett värde av 2500 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.10
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: