Betting hos Betinia – stort utbud och konkurrenskraftiga odds

Spelbolag finns det gott om där ute, det vet vi vid det här laget men trots detta är det på sin plats att lyfta Betinia som på alla sätt och vis blivit en aktör att räkna med i sammanhanget.

Fotbollen fortsätter att rulla ute i Europa och vi infinner sig oss just nu i den härliga perioden mars månad. Matcherna avlöser varandra i ett rasande tempo där det som bekant alltid är mest spännande under just den här perioden. Ligorna rullar i vanlig ordning på där tabellerna sakta men säkert börjar sätta sig i de olika ligorna, cupfotbollen har dessutom fått sig ett ordentligt lyft i både Italien och Spanien och utöver det har vi Champions League, Europa League och Conference League att njuta av under våren. Odds till samtliga dessa events hittar ni såklart hos https://betinia.se/sv/.

Betinia erbjuder odds på i princip alla sporter och är av den anledningen en aktör att räkna med på marknaden. Utöver ovannämnda events och fotboll, kan ni betta på allt från MMA till Dart och därför blir per automatik spelbolaget superintressanta i sammanhanget. Ni finner även odds till sporter som cricket, golf och innebandy.

Flera marknader

Betinia erbjuder dessutom spelmöjligheter på över 100 marknader när det kommer till det specifika eventet, oavsett match eller sport. Med detta är de unika och då ska det även nämnas att Bet Builder funktionen är superflexibel, många konkurrenter erbjuder enbart spel på en viss typ av marknad här men Betinia sticker ut och erbjuder spel på i princip alla möjliga utfall. Du kan alltså måla upp i princip vilket utfall som helst, och investera en slant i detta. Detta gör spelbolaget unikt och därför är spelbolaget också ett alternativ för den här intensiva sport-perioden framöver.

Det är även på sin plats att nämna att Allsvenskan strax rullar igång, just nu njuter vi av Svenska Cupen som precis gick i mål med gruppspelet. Framöver är det därför fokus på slutspel som går av stapeln redan nästa helg. Sju lag från Allsvenskan och ett från Superettan kommer högst troligt att göra upp om guldet och Betinia sticker även ut i det här fallet då de erbjuder spel på över 35 olika markander i varje match. Ett massivt utbud. Kvartsfinalslottningen i Svenska Cupen äger rum den 7 mars, 21.15.

Svensk spellicens

Det är som bekant numer helt avgörande för aktörer på den svenska spelmarknaden att ha en svensk spellicens. På så vis vet vi konsumenter att spelbolaget är att räkna med, att vi som kunder kan slappna av och veta att vi tar del av en produkt som fått grönt ljus av spelinspektionen.

Och detta är oerhört viktigt av många anledningar, först och främst handlar det om att spelbolaget tar sitt ansvar och är måna om konsumentens bästa. Ett högt konsumentskydd och hög spelsäkerthet är två nyckelord här, spelbolag utan spellicens följer inte alltid dessa riktlinjer och det kan direkt skada konsumenten. Därför är det viktigt att spela hos ett spelboalg med svensk spellicens. Helt avgörande vill vi påstå.

Betinia har såklart en svensk spellicens och är en atkör som på så vis tar sitt ansvar. Vi rekommenderar därför spelbolaget varmt och är det ett stort utbud, höga odds och flera marknader att spela på ni lockas av i jakten på den rätta plattformen så är det rätt spelbolag för er.