stryktipsforslag och analys

Stryktipset 17/7: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 28. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 28 med en jackpot på 6 miljoner kronor! Och i vanlig ordning är det stort fokus på fotbollen från Allsvenskan, Superettan och Norge, vilket det kommer att bli framöver, i ett par veckor. Och med det sagt så är det väl bara att sparka igång analysen, en analys som till slut resulterar i ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

stryktipset tips

 TILL STRYKTIPSET!

1. Elfsborg – Östersund, 1

Trots att värdet är intressant på Östersund så ser vi ingen som helst anledning till att slösa på några tecken, Elfsborg är bra, pålitliga och jagar sin fjärde raka seger i Allsvenskan. 

2. Värnamo – Öster, 1X

Värnamo är vassa på hemmaplan och har mer exakt vunnit fyra av fem matcher här säsongen 2021, nu kom dessutom det här månadsuppehållet lägligt för dem i och med att man föll i två raka matcher i juni, samlar krafter och plockar poäng på lördag. 1X!

3. Odds BK – Viking, 1X

Tät kamp så här på förhand och vi väljer därför att gå på hemmaplansfördelen igen, Odds BK är fortsatt obesegrade på Skagerak Arena och Viking har spelat oavgjort i tre raka matcher. 1X bör räcka. 1-1?

4. Sarpsborg 08 – Bodö/Glimt, 1X2

Bodö/Glimt kommer närmst från två tunga förluster mot Legia Warszawa i CL-kvalet, vilket onekligen tagit på krafterna, man går heller inte allt för starkt i ligaspelet och har bara noterats för ett poäng på dem två senaste omgångarna. Här måste alla tecken med – vidöppet!

5. AIK – Kalmar FF, 1

Kryss mot Varberg och förlust mot Häcken senast, Kalmar FF är möjligtvis på väg att återvända till verkligheten efter en fantastisk inledning på säsongen. De är dock bra under Rydström, framsteg har gjorts men trots detta väljer vi AIK:s sida som är snäppet vassare i vår värld. Spik!

6. IFK Göteborg – Mjällby, 1X

IFK Göteborg besegrade enligt plan Östersund med 3-2 på bortaplan och har nu siktet inställt på en andra raka trea i Allsvenskan, och möjligheten bör vara god, det finns trots allt mycket som talar för att IFK steppar upp nu, en trea var exakt vad de behövde senast och nu entrar de banan med ett stort självförtroende. Krysset måste dock med – ännu litar vi inte helt på det här gänget.

7. IFK Norrköping – Häcken, 1 2

Dagsformen ser god ut hos både Norrköping och Häcken vilket vi tror betyder; vidöppen historia. Norrköping går för trean men det gör även ett Häcken som jagar sin fjärde raka seger i Allsvenskan efter att ha fått en trög inledning på säsongen 2021. Vi vet hur mycket kraft det finns hos gästerna, vi väljer därför gaffeln – och håller en extra tumme för Häcken (28%).

8. Örebro – Hammarby, X2

Det lossnade ordentligt för Hammarby mot Degerfors när man alltså fick stänka dit hela fem baljor mot dem på Tele2 i söndags, det ger kraft tror vi och bör resultera i nya poäng här i omgången efter. Örebro vet vi har stora problem, fyra raka förluster är ett faktum och även fastän man kommer att börja plocka poäng framöver, så vinner man åtminstone inte den här matchen. X2 räcker!

9. Eskilstuna – Sundsvall, 2

Sundsvall finns som väntat med uppe i toppen av tabellen i Superettan och det är en bra start och en start som talar för att man utmanar om allsvenska platser, tabellettan Landskrona lär dessutom trilla ner en aning vilket öppnar upp för att Sundsvall till och med kan ta täten, med det sagt så klickar vi in spiken i match nummer 9. En liten chansning, men vi testar!

10. Västerås SK – Helsingborg, X2

Helsingborg har fortsatt en andraplats i sina egna händer inför den här matchen och kommer givetvis att på allvar vara med och utmana om en plats i Allsvenskan 2022, det är de tillräckligt bra för och det vi, därför väljer vi deras sida när de på lördag jagar sin tredje raka seger i Superettan. X2 ska räcka gott.

11. Lilleström – Molde, 2

Det råder inga som helst tvivel om att Molde är Norges starkaste lag just nu och här närmst gjorde de historien kort med ännu ett motstånd, de besegrade Odds BK med 5-0 och placerar sig nu fem poäng före närmsta motstånd. Därför besegrar man även Lilleström på lördag. Spik!

12. Tromsö – Rosenborg, X2

Rosenborg fick äntligen vinna senast och det bör ge dem energi inför framtida utmaningar, det är ett lag för top 3 i Norge och på lördag är det dessutom ett generöst motstånd man ställs emot, Tromsö är direkt svaga och infinner sig i botten av tabellen, X2 bör därför räcka gott. Drömläge Rosenborg!

13. Haugesund – Vålerengen, 1X

Haugesund har plockat 13, av 15 möjliga poäng på hemmaplan och har en tredjeplats i sina egna händer inför lördagens möte mot Vålerengen. Vålerengen agerar just tabelltrea, men har spelat tre matcher fler än Haugesund, och det ska tas med i beräkningarna – vi väljer Haugesunds sida! 1X.

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 100 kronor

Få en 100-procentig odds bonus hos etablerade Betsson.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming