speltips_skribent

Speltips Slask Wroclaw – Paide Linnameeskond 15/7: Kval till Conference League

Vi har identifierat ett otroligt odds inför mötet mellan Slask Wroclaw och Paide Linnameeskond i kvalspelet till UEFA Europa Conference League.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NORDICBET!

Twitter Facebook

Vi kommer att få bekanta oss med ett flertal klubbar under kvalspelet till UEFA Europa Conference League och det finns trots allt en charm i det, ur ett geografiskt perspektiv är det till och med utbildande och kunskap tackar vi givetvis aldrig nej till, bara trevligt.

Som exempelvis just det här gänget polska Slask Wroclaw ställs mot under torsdagen, Paide Linnameeskond, inget gäng man stöter på i vanliga sammanhang, absolut långt från Champions League och Europa League, men även långt från all annan fotboll de flesta följer. Paide Linnameeskond lirar till vardags i Estland, en liga de i fjol slutade på en andraplats i, vilket förvisso är ett okej resultat men tittar vi närmre på poängställningen, så kan vi alltså konstatera att det här gänget slutade 22 poäng efter ligavinnaren Flora Tallinn. Hur bra är då Flora Tallinn undrar ni? Jo, de föll mot Suduva från Litauen i CL-kvalet i fjol och var sedan så när på att åka ur mot Floriana, från Malta i EL-kvalet, det krävdes alltså en straffläggning för att skicka vidare ett lag från det mötet.

Och inte konstigt är det därför heller att Slask Wroclaw kliver in i torsdagens möte som stora favoriter här hemma i Wroclaw, de har redan halva foten inne i nästa runda efter segern från förra veckan, och här hemma förväntas de givetvis göra historien kort med Paide Linnameeskond. 2-1 slutade det första mötet, en match Slask Wroclaw gick på halvfart i, och som de dessutom entrade matchotränade, i och med att den polska ligan först drar igång den 25 juli. Nu har man 90 minuter i sig sedan förra veckan, och växlar högst troligt upp ytterligare eftersom att premiären bara är mindre än två veckor bort.

Odds från UEFA Conference League

Nu är spelutbudet som väntat inte allt för stort inför den här tillställningen, det är givetvis förståeligt i och med att tävlingen fortfarande är ung och i och med att dem flesta, även spelbolagen håller på att bekanta sig med dessa blåbärsgäng. Det skiljer även ett par nivåer mellan dem flesta klubbar som drabbar samman, vilket innebär att handikapp-linan, i dem flesta matcher, direkt höjs till -2 eller -3. Det säger allt.

Men vi har trots detta lyckats identifiera ett otroligt spännande odds, och det oddset finner vi på HT/FT-marknaden, där just NordicBet sticker ut hakan ordentligt. 1/1 betalar runt 1.65 hos dem flesta spelbolag men hos NordicBet betalar samma spel otroliga 1.78x och det måste helt enkelt utnyttjas.

Vi räknar med att Slask Wroclaw leder torsdagens möte i halvtid och sedan vinner matchen tryggt, 2-0 eller 3-0 är ett troligt utfall här i södra Polen. 1/1 klickas som sagt in till 1.78x hos spelbolaget NordicBet, och stort lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS NORDICBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1/1
Odds: 1.78
Bolag: NordicBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: