stryktipsforslag och analys

Stryktipset 14/8: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 32. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 32 med PREMIER LEAGUE tillbaka på kupongen, äntligen! Hela sex matcher med på kupongen den här lördagen och det är egentligen bara att sparka igång analysen, och exakt så gör vi. Spelförslag och tips till samtliga 13 matcher här nedanför. Stort lycka till!

stryktipset vecka 32

 TILL STRYKTIPSET!

1. Chelsea – Crystal Palace, 1X

Det mittersta tecknet är superintressant i och med att det trots allt är premiärrundan i PL vi har att göra med, Chelsea var som väntat inte 100-procentiga mot Villarreal UEFA Super Cup och Crystal Palace tenderar att vara luriga mot storklubbarna. 1X.

2. Norwich – Liverpool, 2

Liverpool är inte alls lika stor favorit som Chelsea och av just den anledningen är spiken superintressant, Stryktipset trots allt, det gäller att plocka ut dem rätta spikarna och vi väljer att lita på att Liverpool gör jobbet – supertaggade med Van Dijk tillbaka i en premiär. 

3. Everton – Southampton, 1X2

Det är som alltid med Everton, i princip omöjligt att avgöra var de står inför en premiär i Premier League, blandar och ger oerhört mycket och därför plockar vi med samtliga tecken när Southampton streckas till runt 25%.

4. Leicester – Wolverhampton, 1

Leicester fick bästa möjliga start på säsongen 21/22 när de besegrade Manchester City i Community Shield med 1-0-, en vinst som bekräftar att Leicester är att lita på. De är tuffa att möta och är även i år en kandidat för toppen i PL. Vi spikar Leicester på King Power Stadium.

5. Burnley – Brighton, 1

Brighton har inte riktigt fått det att lossna under försäsongen och har gått mållösa från tre raka matcher inför lördagens möte mot Burnley, en detalj vi tror är viktigare än vad man tror inför en premiär. Ettan är dessutom superintressant till 40%, fint värde för en spik – heja Burnley!

6. Watford – Aston Villa, X2

Vi tror stenhårt på Aston Villa inför säsongen 21/22 och detta trots att deras bästa spelare lämnat för Manchester City, de har dessutom hittat rätt under försäsongen och entrar lördagens möte med två raka segrar. Sådant gör mycket för ett kollektiv, vi testar X2!

7. Birmingham – Stoke, 1X

Både Birmingham och Stoke har vunnit sina inledande fighter under 21/22, vinst i premiären här i Championship samt vinst i EFL Cup. Vi väljer dock att gå på hemmaplansfördelen här, även det ramstarka försvaret Birmingham visat upp – två raka nollor är ett faktum. 1X!

8. Blackpool – Cardiff, 1 2

Kryss för både Blackpool och Cardiff i premiären och därför också två lag som jagar sin första trea på lördag, gaffeln är därför intressant – vidöppen fight och vi håller en extra tumme för gästerna!

9. Hull – QPR, 1

Hull fick en kalasstart på säsongen då de besegrade Preston med otroliga 4-1 på bortaplan, en insats som såklart boostar ett kollektiv ordentligt. Därför är även ettan till runt 46% superintressant, fantastiskt värde här – vi testar!

10. Huddersfield – Fulham, X2

Fulham är en av dem stora favoriterna i den här serien i år och därför är det också svårt att blunda för tvåan i match nummer 10, säsongens första trea inkasseras här? Vi plockar dock med krysset, det är Championship trots allt. X2!

11. Millwall – Blackburn, 1X

Fem poäng skiljde Millwall och Blackburn åt i tabellen efter 46 spelade omgångar i fjol och känslan säger att det mycket väl kan komma att bli ett liknande utfall i år. Vi går på hemmaplansfördelen – 1X!

12. Nottingham – Bournemouth, X2

Knepig bortamatch för Bournemouth men i vår värld är de snäppet vassare än Nottingham och därför lutar det trots allt åt en X2-lösning, trots hemmaplansfördelen. Nottingham stod dessutom för en svag insats i premiären – förlust mot Coventry med 2-1. X2!

13. Kalmar FF – Halmstad, 1X

1-0-seger över Mjällby och här senast ny trea mot Norrköping på bortaplan, Kalmar FF har hittat rätt igen och därför tycker vi ettan är given i match nummer 13. Vi slänger dock till krysset, Halmstad är kompakta och spelar oavgjort väldigt ofta – även mot bra motstånd.

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 100 kronor

Få en 100-procentig odds bonus hos etablerade Betsson.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming