stryktipsforslag och analys

Stryktipset 10/7: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 27. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 27 med en jackpot på 6 miljoner kronor! Vi bjuds på fotboll från Allsvenskan och Eliteserien, och i vanlig ordning får även fotbollen från Division 1 Norra- och Södra plats på Stryktipskupongen. 13 härliga fighter och dem resulterar i ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Hela analysen och spelförslaget precis här nedanför, och med det sagt så säger vi stort lycka till.

stryktipset tips 10 juli

 TILL STRYKTIPSET!

1. AIK – Varberg, 1

Tung förlust i Hisingen för AIK senast, men Varberg är klart sämre än Häcken och därför ska AIK bara studsa tillbaka på lördag, klasskillnad – Varberg agerar nästjumbo med 8 pinnar på kontot. Spik!

2. Brann – Tromsö, X2

Två oerhört formsvaga lag som inte vunnit någon av sina fyra senaste matcher, Brann sticker dock ut med sina 9 förluster efter 12 spelade omgångar och agerar även tabelljumbo. Då är de dessutom streckade till 47%, det utnyttjar vi och klickar in X2 – Tromsö löser minst en pinne!

3. Mjöndalen – Haugesund, X2

Haugesund har noterats för 10 poäng på dem 4 senaste omgångarna samtidigt som Mjöndalen tappar poäng i omgång efter omgång, de står fortfarande på blott en seger nio omgångar in och därför blir det nya poäng för Haugesund. X2!

4. Rosenborg – Kristiansund, 1

Rosenborg har redan halkat efter ordentligt och infinner sig hela 10 poäng efter ligaettan Molde, bara efter 12 spelade omgångar. Det hela är väldigt tydligt, de kommer inte att utmana Molde och Bodö/Glimt om ett ligaguld i år, vägen tillbaka till toppen ser alltså ut att bli längre än vad man på förhand hade trott. Vi väljer dock deras sida på lördag, det är en chansning eftersom att deras form är svag, men det är onekligen dags att studsa tillbaka nu. Vi testar!

5. Viking – Strömsgodset, 1X

Viking plockade en pinne mot Bodö/Glimt senast, och har bara förlorat en av sina fem senaste matcher i Eliteserien, det innebär att vi finner dem på en fin femteplats i tabellen 11 omgångar in i seriespelet, Strömsgodset bör man därför kunna plocka poäng mot – gästerna kämpar på i den nedre delen av tabellhalvan. 1X.

6. Sandefjord – Sarpsborg 08, 1X2

Sarpsborg 08 besegrade ligaettan Molde här närmst, en trea vi tror boostar laget kraftigt och som får fart på saker och ting i det lägret, Sandefjord är dock formstarka och jagar sin tredje raka seger på lördag, Bodö/Glimt har man bland annat besegrat, vilket faktiskt får oss att klicka in samtliga tecken – vidöppen match så här på förhand!

7. Gefle – Karlstad, 

Gefle har förlorat tre raka matcher och inte gjort ett mål sedan mötet mot Täby FK den 12 juni, siffror man måste ta hänsyn till när ett formstarkt Karlstad tittar förbi på Gavlevallen (fyra segrar på dem fem senaste omgångarna), vi väljer Karlstads sida och klickar in X2. Fint värde dessutom, Gefle är favoriter.

8. Hammarby Talang – IFK Haninge, 1X

IFK Haninge är seriens svagaste lag på bortaplan så här långt med sina fyra ihopspelade poäng, och därför har Hammarby Talang alla anledningar att gå för samtliga tre pinnar på lördag. Förvisso agerar de tabelljumbo, men här finns alltså möjligheten, och därför faller valet på 1X – det gäller att vakna till liv nu!

9. Örebro Syrianska – Assyriska FF, 1

Assyriska FF mår inget bra just nu och har noterats för fem raka förluster (12 insläppta), och det har svenska folket också koll på, Örebro Syrianska är klara favoriter och ska vinna den här matchen på hemmaplan. Vi spikar hemmalaget!

10. Oskarshamn – Assyriska IK, 1

Valet faller på spiken även i match nummer 10 på Stryktipset-kupongen, tabellettan Oskarshamn ställs mot nästjumbon Assyriska IK, och här skiljer det hela 17 poäng lagen åt och det ska därför inte vara något snack om saken, klasskillnad. 

11. Skövde – Linköping City, 1X

Formstarkt vs formsvagt när Skövde och Linköping City drabbar samman på lördag, hemmalaget är obesegrade i fyra raka omgångar och har ställts mot hyfsat bra motstånd, samtidigt som gästerna agerar tabelljumbo med 11 förluster på kontot. Krysset åker dock med, finns till fina 23% i dagsläget och det gäller att ha en kupong som sticker ut en aning. Tät kupong!

12. Åtvidaberg – Ljungskile, X2

Åtvidaberg har tappat poäng i sex raka matcher i seriespelet och infinner sig numer på en nedflyttningsplats, ner till spel i Division 2. Totalt 2 segrar man alltså plockat på 14 spelade omgångar, och det gör det hela väldigt enkelt – tabellfemman Ljungskile plockar minst en pinne här!

13. Österlen – Utsikten, X2

Utsiktens BK jagar sin femte raka seger på lördag och placerar sig bara ett poäng från Oskarshamn och förstaplatsen i Ettan Södra, de är på väg att genomföra en fin säsong och är helt enkelt bättre än lördagens motstånd, Österlen finner vi först på en 12:e plats i tabellen (3 segrar på 14 matcher). Fint värde på krysset dock, vi testar X2!

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 100 kronor

Få en 100-procentig odds bonus hos etablerade Betsson.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming