europatipset tips

Europatipset 7/7: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 27. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 27 med fotboll från EM, kvalet till Champions League där Malmö FF är i fokus och det bjuds även på fotboll från Sverige – mer exakt från Division 1 och 2! Med det sagt så sparkar vi igång analysen och bjuder till i form av ett 768 raders system, 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

europatipset tips 7 juli

 TILL EUROPATIPSET!

1. England – Danmark, 1X

England imponerade stort mot Ukraina och spände som bekant musklerna ordentligt, muskler vi är väl medvetna om att det engelska landslaget har. Kommer de därför upp i nivå på onsdag, så är det nog dessvärre kört för Danmarks del, men! Danmark är luriga. Vi tar med krysset.

2. Malmö FF – Riga FC, 1

Erfarenheten, klassen och hemmaplansfördelen talar för Malmö FF i onsdagens CL-kval och det är tre tillräckligt tunga faktorer för att spiken ska vara tillräcklig, letterna ska inte ha en chans här. Onödigt att slösa tecken i möte nummer ett.

3. Djurgårdens IF FF – Piteå IF DFF, 1X

Piteå står på 7 förluster, 11 omgångar in i Damallsvenskan och kommer uppenbarligen att få det jobbigt i årets serie, vinst senast förvisso men den kom mot nästjumbon AIK, men innan dess stod man för två katastrofala insatser – 6-1-förlust mot Kristianstad och 3-0-förlust mot Hammarby. Djurgården plockar minst en pinne här hemma.

4. Tvååkers IF - Lindome GIF, 1X

Tvååker har fått en fin start på säsongen i Ettan Södra och har bara förlorat 2 av 14 matcher, de är uppenbarligen svårslagna och ställs här på onsdag mot ett klart sämre motstånd. Lindome har inte alls övertygat på samma sätt, utan infinner sig först på en 11:e plats i tabellen, åtta poäng efter Tvååker. 1X räcker gott.

5. IFK Luleå - Umeå FC, 2

Svenska Cupen. Både Luleå och Umeå spelar till vardags i Division 1 Norra, en serie där Umeå infinner sig i topp i, samtidigt som Luleå kämpar på i botten av tabellen, med blott 13 ihopspelade poäng. Umeå? De har spelat ihop 30 poäng. Tydlig skillnad - Umeå vinner!

6. Stöde IF - Sandviks IK, 1 2

Toppmatch i Division 2 Norrland mellan två formstarka lag, Stöde föll förvisso senast men gick väldigt starkt inför det nederlaget och har även en förstaplats i sina egna händer. Därför är det helt enkelt svårt att bortse från hemmalaget här, Sandviks är dock inte alls dåliga utan är fortsatt obesegrade sju omgångar in - gaffeln testas!

7. Team TG - Gottne IF, 1

Team Thorengruppen FF infinner sig på en andraplats i tabellen i Division 2 Norrland och ställs under onsdagen mot tabellsexan Gottne, det skiljer inte alls många poäng lagen åt men rent formmässigt, så skiljer det ljusår. Gottne har förlorat tre raka matcher och släppt in åtta mål - därför väljer vi Team TG:s sida. Spiken testas!

8. Enskede IK - FC Stockholm Internazionale, X2

Bortalaget i den här matchen bär på ett otroligt namn, minst sagt men det är inte av den anledningen vi landar in en X2-lösning här, utan snarare av den anledningen att de har en förstaplats i sina egna händer och addera därtill att de är obesegrade i sju(!) raka matcher. X2 räcker gott.

9. Ängelholms FF - Eskilsminne IF, 1X

Svag form på gästerna här men ett otroligt värde och därför gäller det att utnyttja chansen, Ängelholm kan förlora och gjorde det mot bottenlaget Astrio så sent som för två veckor sedan, därför väljer vi åtminstone att ta med krysset i match nummer 9 - Ängelholm är streckade till fina 69%.

10. Asarums IF FK - Räppe GoIF, 1X

Asarum har växlat upp ordentligt här på slutet och jagar sin femte raka seger på onsdag, addera därtill att de bara släppt in ett mål på dem fyra senaste matcherna. Det blir poäng på nytt! 1X räcker gott.

11. IFK Hässleholm - FK Karlskrona, 1X2

Hässleholm och Karlskrona har båda misslyckats med att vinna i dem två senaste omgångarna och formen är, överlag väldigt ojämn i båda läger, man blandar och ger väldigt mycket och vi kommer därför att klicka in en helgardering här - inga risker tas, vi litar varken på Hässleholm eller Karlskrona.

12. IK Gauthiod - IK Oddevold, X2

Oddevold har gått 11 raka matcher utan att förlora och kommer därför högst troligt även att plocka poäng mot ett motstånd av Gauthiods kaliber, men! De är streckade till otroliga 72% och det måste utnyttjas, speciellt eftersom att hemmalaget bara förlorat två av sina sju inledande matcher här i Division 2 Norra Götaland. X2!

13. IF Karlstad Fotbollsutveckling - IFK Skövde FK, 2

Fin form på Skövde just nu där de här närmst besegrade Gauthiod med hela 4-0 på bortaplan, dem tre poängen innebar även att Skövde drygade ut sin förlustfria streak till fem matcher, och därför testar vi en spik i match nummer 13, en liten chansning men Karlstad imponerar inte - tre raka förluster är ett faktum för deras del.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming