Utländska bettingsidor

När du gillar att betta online har du gott om möjligheter. Det finns en uppsjö av bettingsidor att välja mellan, vilket ger dig bra chans att hitta en som passar just dig. Du väljer själv om du vill spela på en utländsk eller svensk bettingsida. Faktum är att det finns fördelar med båda alternativen.

Om du känner att du behöver mer kött på benen om en match innan du tippar på den kan du med fördel surfa in på expressen.se/sport/. Där kan du läsa sportnyheter samt ta del av information om kommande matcher inom allsköns sporter. När det kommer till betting finns det så mycket mer än bara fotboll och ishockey att satsa på. Andra populära bettingsporter är till exempel trav, tennis och esport.

Vi på Tipsmedoss håller dig alltid uppdaterad med våra bästa tips. Tipsen handlar inte bara om matcher utan vi tipsar även om bonusar och bra bettingsidor. Vi vill helt enkelt göra din bettingupplevelse så bra som möjligt.

Spelbolag utan svensk licens

Ibland känns den svenska spelmarknaden helt enkelt inte stor nog. Då kan det kännas skönt att veta att det finns hundratals utländska bettingsidor att välja mellan. De är säkra att spela på och erbjuder oftast fler sportevenemang och ligor att satsa på. Många spelare känner sig osäkra när det kommer till att spela på sajter med licens från någon annan myndighet än Spelinspektionen, det är dock obefogat. Så länge du väljer en bettingsida som har licens från en bra spelmyndighet har du ingenting att oroa dig för. Om du behöver hjälp att hitta en bra sajt kan du klicka dig in på spelbolagutansvensklicens.co, de tipsar dig om bra utländska bettingsidor.

Tänk på säkerheten

Att vara säker när du spelar på nätet är en viktig faktor. Därför rekommenderar vi att du kontrollerar licensen hos en spelsajt innan du registrerar dig. Om en bettingsida inte har någon licens kan de göra precis vad de vill med dina personuppgifter och betalinformation. Vi rekommenderar främst att du väljer en spelsida med licens från antingen Curacao eGaming eller Malta Gaming Authority. De kontrollerar de spelbolag de licensierar och är därmed säkra för dig som spelar.

Att tänka på när du bettar online

Oavsett vilken spelsida du väljer finns det en del saker att tänka på när du ska betta på nätet. Först och främst vill du hitta de allra bästa oddsen. Marknadens spelbolag använder sig av olika oddssättare och av den anledningen är oddsen inte desamma överallt. Dessutom kan en spelsida ha bättre odds på fotboll, medan en annan har bättre odds på trav. Av den anledningen är det viktigt att jämföra odds, för att alltid spela på marknadens bästa odds.

Du har säkert någon favoritsport som du brukar spela på och givetvis vill du att just den bettingsida du registrerar dig på ska erbjuda många alternativ på just den. Det är inte så svårt att hitta bettingsidor med ett stort utbud odds på fotboll, tennis och ishockey, men om du vill spela på en mer ovanlig sport kan du behöva leta noggrannare. Det finns till exempel bettingsidor med stort fokus på esport, medan andra har lagt mest energi på hästsport. Det äger dagligen rum en mängd sportevenemang och när du spelar på en bra sajt får du tillgång till de flesta av dem.

Marknaderna som en sajt erbjuder varierar också. Vinnare är det vanligaste, då ofta i formatet 1X2, men det finns gott om andra alternativ att satsa på. En bra bettingsida har också ett stort utbud live betting, såväl som livestreaming av utvalda evenemang.

Bonusar inom betting

Det finns olika bonusar du kan få när du bettar på nätet. Bonusar är ofta ett roligt sätt för dig att boosta din spelupplevelse på. Dock gäller det att bonusen har bra villkor för att den ska kännas bra. När du tar emot en insättningsbonus på odds brukar ett omsättningskrav föreligga. Då finns det alltid ett lägsta odds du får satsa på, samt ett visst antal gånger du måste omsätta bonusen på. Du kan alltså inte uppfylla omsättningskravet genom att spela på jättelåga odds. Det hade helt enkelt varit för enkelt och casinot hade förlorat för mycket på det. Ibland kan du dock ha turen att hitta en omsättningsfri oddsbonus.

Förutom insättningsbonusar finns det även så kallade oddsboosts och gratisspel att ta del av. Ett gratisspel innebär att du får en viss summa att lägga ett spel för. Vinsterna kan sedan vara föremål för ett omsättningskrav, men det beror på vilken bonus du väljer. En oddsboost innebär att ett odds görs högre på ett visst utfall i ett evenemang. Då vinner du mer om du vinner. Oavsett vilken typ av bonus du funderar över att göra anspråk på ska du alltid läsa igenom villkoren, på så sätt vet du exakt vad som gäller för bonusen och slipper tråkiga överraskningar.