europatipset tips

Europatipset 5/9: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 35. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 35 med en jackpot på ca 3 miljoner kronor! Som väntat fortsatt stort fokus på VM-kvalet, där matcher hämtas från både Europa och Sydamerika där bland annat Brasilien – Argentina finns med på kupongen. Kärt återseende från Copa America-finalen! Utöver det fotboll från Segunda Division, spanska andraligan. Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Lycka till!

europatipset spelförslag och tips

 TILL EUROPATIPSET!

1. Belgien – Tjeckien, 1

All respekt för Tjeckien som stod för ett fint mästerskap i sommar men Belgien är ett steg större och lirar dessutom på hemmaplan, vi räknar med att de vinner samtliga fyra matcher här. Spik!

2. Schweiz – Italien, X2

Italien besegrade Schweiz med 3-0 i EM i sommar men vi räknar med att få se en jämnare match under söndagen, hemmaplansfördelen väger tungt och därför är en italiensk seger inte alls självklar. X2!

3. Island – Nordmakedonien, X2

Island är helt under isen på samtliga plan och därför utnyttjar vi också värdet och väljer Nordmakedoniens sida i den här matchen, X2 är ett härligt drag då svenska folket tydligt håller Island som favorit.

4. Albanien – Ungern, 1X

Ungern bjöd onekligen till i sommar men dem matcherna spelades i Budapest och inte på resande fot, här är man klart sämre och därför tror vi även på poängtapp mot Albanien. Albanien var bättre än Polen under första 45 och pallar de 90 på söndag så blir det poäng.

5. Bulgarien – Litauen, 1

Litauen är fullständigt odugliga och därför finns det ingen som helst anledning till att slösa några tecken här, trots ett otroligt värde på gästerna. Vi klickar in ettan och nöjer oss där.

6. Kosovo – Grekland, X2

Vi håller Grekland högre än Kosovo men litar inte alls på att de städar undan motståndet under söndagen, de spelar väldigt ofta oavgjort och därför måste det mittersta tecknet med. X2 ska dock räcka gott.

7. Brasilien – Argentina, 1X2

Argentina besegrade Brasilien i Copa America-finalen i sommar, detta trots att Brasilien klev in som stora favoriter i finalen. Vi tar därför inga risker här utan plockar med samtliga tecken, Messi kan mycket väl komma att avgöra det här.

8. Ecuador – Chile, 1X

Hemmaplansfördelen väger som alltid tungt i Sydamerika och Chile är dessutom inne i en tung period med tre raka torsk. 1X känns därför bra, trots att Chile i grund och botten är snäppet vassare – vi testar!

9. Paraguay – Colombia, 1 2

Jämn drabbning så här på förhand men vi vill åt ettan då Colombia är stora favoriter hos det svenska folket, Paraguay är knepiga här hemma och besegrade bland annat Chile med 2-0 i Copa America. Därför kan de även fälla Colombia. Gaffel!

10. Peru – Venezuela, 1

Venezuela är ett av Sydamerikas svagaste lag och här på bortaplan förlorar de i princip alltid i dessa kvalen, vi håller Peru betydligt högre och spikar därför även hemmalaget. 

11. Uruguay – Bolivia, 1

Uruguay har möjligtvis tappat lite fart under dem senaste åren men är fortfarande väldigt bra och svårslagna, det är sällan de förlorar matcher här på hemmaplan. Tydligt skillnad dessutom när ett motstånd av Bolivias kaliber tittar förbi.

12. Alcorcon – Zaragoza, 1X

Tabelljumbon vs nästjumbon i Segunda Division, noll segrar är ett faktum i båda läger och i och med att hemmaplansfördelen väger väldigt tungt i den här serien, så landar vi in en 1X-lösning.

13. Mirandes – Las Palmas, 1X

Mirandes har bara lirat en hemmamatch än så länge och vunnit den komfortabelt, därför ger vi dem goda chanser även här på söndag när Las Palmas tittar förbi. Luktar kryss på förhand, men ettan måste med. 

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 17:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming