europatipset tips

Europatipset 7/9: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset tisdag vecka 36. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 36 med fortsatt stort fokus på VM-kvalet och mer exakt kvalet i Europa. Samtliga 13 matcher plockas därifrån och matcherna går av stapeln under tisdagen och onsdagen. Grekland – Sverige på agendan, bland annat men även annat fint som exempelvis; Polen vs England! Vi sparkar igång analysen som resulterar i ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Spelförslag finner ni här nedanför. Lycka till!

europatipset spelförslag

 TILL EUROPATIPSET!

1. Danmark – Israel, 1

Danmark står på fem segrar av fem möjliga i VM-kvalet och är uppenbarligen både ett och två steg större än samtliga lag i den här gruppen. +17 i målskillnad dessutom, otroligt fina just nu och därför tror vi heller inte Israel räcker till här i Köpenhamn. Ettan är given.

2. Kroatien – Slovenien, 1X

Kroatien noterades för en mycket viktig trepoängare mot Slovakien på bortaplan och sitter nu tillsammans med Ryssland i förarsätet i grupp H. 10 poäng på båda. Slovenien står samtidigt på 7, därför gäller det att fortsätta vinna för Kroatiens del, man är långt från färdiga. 1X!

3. Slovakien – Cypern, 1X

Två formsvaga lag i Slovakien och Cypern, som båda står på en trepoängare fem omgångar in, i slutändan har Slovakien dock det bättre laget och de lirar dessutom på hemmaplan. Det får 1X att kännas tryggt.

4. Irland – Serbien, 2

Irland ser ut att ha tappat allt självförtroende under dem senaste månaderna och har inte alls gått att känna igen, noll vinster i VM-kvalet så här långt och då har man alltså ställts mot Azerbajdzjan och Luxemburg. Förlust mot Luxemburg dessutom, därför väljer vi gästernas sida som toppar gruppen just nu – ett härligt drag till 43%!

5. Nederländerna – Turkiet, 1

Nederländerna växlade upp ordentligt mot Montenegro senast och är även ute efter revansch mot Turkiet då man föll mot dem i öppningsmatchen av det här kvalet. Vi tror stenhårt på Nederländerna här på hemmaplan, Turkiet har samtidigt tappat fart – spik!

6. Österrike – Skottland, 1X

Tät kamp så här på förhand där vi varken litar på Österrike eller Skottland, de förstnämnda föll stort mot Israel senast vilket var ett överraskande resultat, men nu återvänder man ändå hem igen och här bör man väl ändå kunna plocka minst ett poäng tycker man. Vi testar 1X.

7. Frankrike – Finland, 1

Inget snack om saken utan vi räknar med att Frankrike växlar upp och besegrar Finland väldigt tryggt här på hemmaplan, allt annat vore en ordentlig skräll, speciellt eftersom att Frankrike bara vunnit två av fem matcher i det här VM-kvalet.

8. Färöarna – Moldavien, 1X

Knepigt möte mellan två av Europas svagaste landslag men vi tycker ändå 1X känns bäst i och med att Färöarna bevisat i bland annat Nations League, att de är bättre än landslag från den absoluta botten. Samma nivå som Moldavien är inte fel att påstå, och hemmaplansfördelen leder därför till en 1X-lösning. 

9. Montenegro – Lettland, 1X

Montenegro har haft det kämpigt under dem senaste åren och upplever som väntat problem i det här kvalet, Turkiet, Nederländerna och Norge är ett steg större, men absolut inte Lettland, där är skillnaden påtaglig åt andra hållet. Vi väljer 1X här i Montenegro.

10. Grekland – Sverige, X2

Sverige stod för en sanslös insats mot Spanien senast och har nu halva foten inne i Qatar-VM, annorlunda går det inte att se på det hela utan det gäller bara att besegra Grekland två gånger om, slå Kosovo och sedan Georgien och det hela är klart. Det löser Sverige, högst troligt.

11. Polen – England, 1X2

England är ett par steg större än Polen just nu men vi tycker Lewandowski tydligt visat att så länge han är på banan så kan i princip allt hända. Dessutom missade Lewy det första mötet mot England, då föll Polen med 2-1 på Wembley i en tät match. Alla tecken åker därför med här.

12. Island – Tyskland, X2

Allt talar för att Tyskland städar undan Island tryggt på onsdag men vi lockas av det fantastiska värdet och även fastän det är långt från så här på förhand, så kan givetvis allt hända. Vi plockar med krysset (7%) och håller en tumme för Island, lös krysset!

13. Nordmakedonien – Rumänien, X2

Rumänien har tillskillnad från Nordmakedonien lyckats växla upp och entrar nu onsdagens möte med två raka segrar, vilket vi tror kan visa sig vara skillnaden i den här på förhand täta kampen. X2 känns därför bra, Rumänien är i vår värld favorit till andraplatsen i grupp J.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming