speltips tipsmedoss kamil

Speltips West Ham – Brighton 1/12: Oddset måste testas

Fint värde identifierat hos Hajper inför onsdagens möte mellan West Ham och Brighton. Vi väljer sida!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS HAJPER!

Twitter Facebook

Känslan så här på förhand säger att spelbolagen trissar upp oddset på West Ham just eftersom att de förlorat två raka matcher här i Premier League. Vi tycker dock inte att man ska dra allt för stora slutsatser från de två förlusterna i och med att West Ham har ställts mot Manchester City och Wolves, mot båda på bortaplan dessutom, vilket inte alls är några enkla matcher.

Istället imponeras vi fortsatt av detta West Ham som trots dessa två förluster, fortfarande placerar sig på en fin fjärdeplats i tabellen. Man har totalt sett vunnit sju matcher här i Premier League och gjort hela 24 mål framåt, det är en otrolig bedrift av West Ham men även en tydlig bekräftelse på att det här gänget är att räkna med. Även den här säsongen.

Brighton har även de skakat här på slutet men på ett helt annorlunda vis, faktum är att de tappat poäng i åtta(!) raka omgångar här i Premier League och detta dessutom efter att ha ställts mot svagt motstånd. De misslyckades med att besegra Leeds här närmst på hemmaplan, innan dess föll man mot Aston Villa med två mål och i omgången innan det fick man bara med sig ett poäng från hemmamötet mot Newcastle. Tydlig skillnad i vår bok, Potter har gjort ett grymt jobb och gör fortfarande detta i Brighton men det går samtidigt inte att blunda för skillnaden här, West Ham har etablerat sig i toppen och föll bara med uddamålet mot City senast, här är de därför bara ute efter tre pinnar och inget annat.

Insatsen dubblas

Otroligt nog ställer spelbolaget Hajper ut dubbla degen för en hemmaseger i den här matchen och det är ett alldeles för bra odds för att låta bli en investering, så är det. Det vore annorlunda om det fanns tydliga indikationer på att West Ham är på väg ner, eller om de hade flera tongivande spelare borta på grund av skada. Men nu är det alltså inte så utan West Ham entrar det här mötet med fina förutsättningar då de bara har Cresswell borta, resterande spelare är tillgängliga och därför kommer vi även att få se bästa möjliga elva här.

För Brightons del ser skadeläget också bra ut men här tycker vi det faktum att West Ham är hundraprocentiga väger tyngre, vi utgår från att ett bättre West Ham, här på hemmaplan vinner den här matchen. Allt annat vore en skräll i vår värld.

Den raka ettan klickas därför in till fina 2.00 gånger degen och oddset finner ni som sagt hos spelbolaget Hajper. Missa inte att du får ett riskfritt spel hos Hajper just nu, placera uppåt mot 1000 SEK på ditt första spel och få insatsen tillbaka vid en eventuell förlust – utan omsättningskrav. Dealen finner ni här nedanför! Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 1000 KR RISKFRITT SPEL!

Regler & Villkor gäller.

100 kronor odds bonus – hos SpeedyBet

Är du ännu inte kund hos Speedybet? Passa då på att hämta 100 SEK i odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.00
Bolag: Hajper (1000 kr riskfritt)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: